Happy new year

Årets Låt Poker Face - Lady GaGa
Årets program 90210
Årets Bok Ingen specifik. Marian Keyes böcker
Årets Film Twilight
Årets Dricka Coca Cola, alltid.
Årets Plagg Kofta
Årets Byxor Mysbyxor =D
Årets Sneakers Mina vanliga som jag använder från Stadium
Årets Klocka Har ingen klocka.
Årets Doft --
Årets Smink Har inte använt särskilt mycket smink i år.
Årets Blogg Det måste vara http://karinolofsson.se/
Årets Nyårslöften Inga såna. Kan inte hålla dem ändå.

Låtar just nu:
David Cook - Light On
Fall Out Boy - 27
Fall Out Boy - Headfirst Slide Into Coopestown On A Bad Bet
Kanye West - Love Lockdown
Lady GaGa - Christmas Tree
Lady GaGa - Paparazzi
Lady GaGa - Poker Face
Mutemath - Spotlight
Paramore - Decode
Perry Farrell - Go All The Way (Into Twilight)
Spring Awakening - Mama Who Bore Me
The All-American Rejects - Another Heart Calls
The All-American Rejects - I Wanna
The All-American Rejects - Real World
The Black Ghosts - Full Moon
The Killers - Human
The Pussycat Dolls - Tainted Love

TV-serier just nu (i ordning, 1an bäst, 10an sämst):
10. Prison Break
9. Heroes
8. Ugly Betty
7. Scrubs
6. The Hills
5. Samantha Who
4. One Tree Hill
3. Desperate Housewives
2. Gossip Girl
1. 90210

Årets nästsista dag

Ja, då är det snart nytt år igen. Det här året har gått sjukt fort. Hela vintern och våren bestod endast av praktik och shopping. Sen var det studenten, sommar, umgås, resan... skitmysigt. Sen efter sommaren har det varit mindre roligt, har inte gjort så mycket. Men det ändras förhoppningsvis snart. Nu när julen är över vill man bara att det ska bli sommar igen. ;D

Nyår imorrn. Jansson kommer hit vid 19-tiden. Hoppas det blir kul och att jag inte är död på torsdag. Har skickat sms till Ladan och frågat vad hon gör imorgon, men hon har inte svarat än. Får ringa henne senare. Skulle gärna träffa henne med, och inte vara med bara killar. :P Men jag har för mig att hon sa att hon skulle ta det lugnt, som alla andra jag känner i år verkar det som.

Nu har jag sett Dorm Daze 2. Den var inte hälften så bra som ettan, tyvärr. Den var okej bara. Det var ungefär samma skådespelare, men den här gången var de på en båt.Sen såg jag thrillern The Skulls med Paul Walker, Joshua Jackson och Leslie Bibb. Den var riktigt bra. Handlade om en hemlig studentförening. Huvudpersonen Lucas blir antagen och först verkar det lovande, han får massa pengar på kontot, en ny bil, nya vänner och får gå på lyxiga fester med snygga tjejer. Men sen när hans bästa vän plötsligt tar livet av sig och han börjar misstänka att studentföreningen har något med saken att göra blir allt bara värre och värre.


Sen ska jag börja se en ny serie, Lipstick Jungle. Sägs vara en b-kopia av Sex and the City, den är ju baserad på en bok av samma författare. Skulle precis läsa boken efter den jag läser nu, och så såg jag en reklam för tv-serien på tv. Men jag ska nog vänta lite, vill helst läsa boken innan jag ser serien. Det känns roligare då, som att man är inne i det och känner karaktärerna.

Dagens eyecandy - Taylor Lautner, 16 (ja 16, jag börjar känna mig som ett gammalt pervo som tycker en minderårig är snygg :P)

Jag har sett honom i filmerna Cheaper by the Dozen 2 och Twilight

29 dec 2008

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Vill ut och shoppa, men Miranda hade inte tid, hon ska jobba och fira minijul. Skulle kunna åka in imorgon, men tror inte jag orkar. Får ta det nästa år. :P Vilket är samma sak som nästa vecka. Har ju presentkort på H&M och Åhléns... alltid kul med kläder. Och på Åhléns ska jag leta efter Twilight böckerna, har ju bara första än så länge. Och kanske lite andra böcker.

Mest tittat på film. Såg The Dukes of Hazzard, men orkade knappt se halva för den var så dålig. Hatar såna där filmer med bonnelantisar med såndär ful dialekt. Tråkig handling också. Sen igår såg vi Shark in Venice, bara en del av den. Inget jag vill se klart heller. Sån b-film, inte spännande alls. Laddade bara ner den för att den var ny på tankafett och Tobbe gillar hajfilmer.

Något som vi däremot såg hela av var Pineapple Express med Seth Rogen och James Franco. Den var helt okej. Hade sina små roliga stunder, men det är inte riktigt min humor. Lite för mycket "dum-humor" för min smak.

Men jag gillar Seth Rogen nu, efter att ha sett fyra filmer med honom. I den här ordningen var de bäst, där ettan är bäst förstås + betyg.

4. Superbad - 1. Ganska dålig film, knappt rolig alls.
3. Pineapple Express - 2½. Helt okej
2. Zach and Miri make a Porno - 3. Ganska rolig men under förväntan
1. Knocked Up - 5. Skitrolig. :D En film i toppklass.

Igår såg jag Dorm Daze också. Den var verkligen över förväntan. Trodde det skulle bli en ganska dum, överdriven tonårs-b-komedi. Ja, det var det kanske, men jag gillade den, tyckte den var riktigt rolig. Det handlade om ett studenthem där det var fullständig kaos. Alla letade efter olika personer, två personer fick omedvetet bytt identitet, en person fick massa pengar som inte tillhörde henne så alla var ute efter pengarna och jagade varandra. Den var kul =)


Håller på att kolla igenom tvåan, men jag ser redan nu att den inte ens är i närheten så bra som ettan.

Vi såg även en miniserie i tre delar igår, på dvd lånad av Arjan. Det var så skönt att ligga i sängen och se film på TV:n, för en gångs skull. Och inte på de obekväma stolarna framför datorn. De är sköna när man sitter vid datorn, men att sitta still framför en film i flera timmar är inte lika mysigt på stol. Och det går inte att ha en såndär sladd mellan tv:n och datorn med Tobbes gamla TV.

Miniserien/filmen hette i alla fall Cuppen. Med Alexander Skarsgård och David Boati (Lill-Erik från Bert-serien:) Micke får en afrikansk kompis på Gothia cup. Fyra år senare har han och hans kompis Ivan en falsk välgörenhetsorganisation för att tjäna pengar på. De åker till Johannesburg där hans afrikanske kompis Tshepo bor för att sälja aids-medicin. Men det de inte vet är att medicinen är grunden i en partydrog, och att den är värd mycket mer än vad de tänker sälja den för. Typ en rolig/spännande knark/fotbollsfilm. :P Hehe.


Anyway, snart är det nyår. Jag och Tobbe ska gå ut med hans kompis eftersom alla andra dissar mig. Anna kan inte komma för nu är det försent att boka biljetter hit, och det skyller hon på mig att det var mitt fel för att jag inte verkade "intresserad". Vadå intresserad när hon typ aldrig nämnde det. :O Emelie kossan ska vara med familjen och Miranda dissar mig nog för Örebro av alla ställen. Geez. När man för en gångs skull är på g så kan ingen annan. Det är fan alltid så. Jag är nästan aldrig på festhumör men när jag väl är det är ingen annan det. Fy fan.

Dagens eyecandy - Jay Hernandez, 30

Jag har sett honom i filmerna Crazy/Beautiful och Hostel II