Snart bär det av mot Linköping

Snart ska vi åka. Har just packat färdigt och väntar på att plattången ska bli varm. :) Tobbe tröttar ut Bailey så att han ska somna när vi går (måste lämna honom ensam i ca 2 h tills Nina kommer hem).

Två timmars bilresa ahead of us. Taskmörten Tobbe vill sitta där fram p.g.a sina långa ben istället för att mysa där bak med mig. Så det blir nog en del mp3-lyssnande. Hela den är full med bra, nya låtar vilket är nice.

Inatt såg jag och Anna en film (på varsitt håll men ändå). Eating Out med Ryan Carnes. Sexig bögfilm. Den var lite udda. Ibland var det som en porrfilm, och ibland komedi. Den var ganska knäpp men rolig på sitt sätt.


Pratade med mamma nyss. Jag saknar henne allt oftare. Hon lät så snäll i telefon. Frågade vad jag ville ha i födelsedagspresent. Och hon sa att om jag inte har några pengar till jul behöver jag inte ge något till henne och Najam. Så vill jag inte alls ha det, i värsta fall får jag ge de något litet åtminstone, det är ju tanken som räknas. Inget alls är ju så taskigt. Usch denhär pank-situationen börjar verkligen bli jobbig.

Nu lär jag inte skriva något förrän söndag kväll. See ya then :)

Dagens eyecandy - Ed Westwick, 21

Jag har sett honom i tv-serien Gossip Girl

Gårdagens...

... klädsel: Mysbyxor, grön t-shirt + grå tröja
... smink: Inget
... frisyr: Plattat
... låt: Crowded Room - The Academy Is
... vill ha: Jobb
... saknad: Pengar
... roligaste: ...
... tråkigaste: Att inte ha något att göra som vanligt
... TV-program: Serie if I may choose. Gilmore Girls
... köp: Nada.
... godis: Kanelbulle?
... lunch: Åt ingen lunch. Började dagen med middag (tacos)
... kvällsmat: Macka och flingor
... träning: Gå ut i köket? ;)
... läsning/plugg: Bloggar
... citat: "For God sakes grandpa you're 18, you can sleep when you're dead"

Såg även en film ikväll. Transamerica med Felicity Huffman och Kevin Zegers, den var riktigt bra. Annorlunda, originell film. Lite tragisk. Men bra, väldigt bra. Felicity Huffman var otroligt bra på att spela transsexuell.


En av de bästa låtarna någonsin (The Beatles - Happy Together). Här ur filmen Imagine Me and You, med en av de mest romantiska scenerna från en film någonsin enligt mig. =)

30/10-08

Igår var en mysig kväll. Tobbe och jag gjorde mackor - jag gjorde min favoritmacka; baguette med skinka, gurka, purjolök och pepperonis. =D Så gott.

Sen satte vi oss och tittade på filmen Stop-Loss med tre heta killar; Ryan Phillippe, Channing Tatum och Joseph Gordon-Levitt. Den var riktigt bra faktiskt. Inte vanligen min sorts film men den här gillade jag mycket.


Idag har vi ätit tacos och nu sitter jag här med en kopp kaffe och är snart färdig med Gilmore Girls säsong 3. Tråkigt att jag inte har några The Hills avsnitt kvar, för det kvar så kul att titta varannan. Blir lite tråkigt med bara en serie. Såg dock att jag har ett Greek avsnitt kvar jag inte sett, trodde 2x09 var det sista, men tydligen är det 2x10. :)

Imorgon är det schlagertema i Idol. Har sett vilka låtar de ska sjunga, inte mitt favorittema direkt. :P Hoppas bara vi hinner till Linköping innan det börjar. Idol ska ses direktsänt!

Dagens eyecandy - Anson Mount, 35

Jag har sett honom i filmerna Crossroads och All the boys love Mandy Lane + som gästskådespelare i Sex and the City