Idol 2008 killarna

Tycker juryn är på tok för snäll. T.o.m när de kommer med negativ kritik låter det snällt. Inte bra, inte bra. Deltagarna blir ju bortskämda.

Rent allmänt tyckte jag inte att killarna var särskilt imponerande alls. Knappt att jag gillade någon. Men om jag måste säga en ordning så (sämst först):

8. Jesper

Fattar inte hur han kom med i Idol över huvud taget. Tyckte inte det var något speciellt alls med hans röst, utstrålning, uppträdandet eller någonting alls. Gissar på att först ut att sjunga förbannelsen fortsätter och han åker ut ikväll.

7. Elias

Ihhhuuua. Ingen bra röst och han förstörde låten helt och hållet. Och fy fan vilken svengelska, jag blir så.. usch.

6. Robin E

Inte särskilt förtjust i hans röst, han tog i för mycket och var för tydlig.

5. Rasmus

Mjääh.. helt ok. Men inte bra nog för Idol.

4. Kevin

Darin-kopia? Jag gillade hans röst men det var lite för gnälligt och smörigt. Lite annorlunda låtval nästa gång skulle passa bra.

3. Johan

Att Johan ligger på tredje plats av åtta bevisar just hur dåliga killarna var. Som sagt är jag säker på att han bara kom in p.g.a sin charm och att han är rolig på scen än att han sjunger bra vilket Idol handlar om. Och det är riktigt dåligt. Men han ligger så högt upp bara för att jag tyckte han ändå gjorde bra i från sig ikväll. Jag gillar unika röster och det här lät faktiskt inte dåligt, även fast det kunnat vara mycket, mycket bättre.

2. Robin B

Inte mycket till framträdande men jag älskade hans röst. Mer av den vill vi ha.

1. Lars

Fy fan vilken härligt originell och underbar röst. Han är årets manliga Amanda. Det är precis såhär det ska vara tycker jag, att det kan vara lite falskt och ändå låta sjukt jävla bra. Det här var rent fantastiskt. Dessutom är han sjukt söt. :) Nog min all-time-favourite från Idol efter Amanda.

Idol 2008

Såhär tyckte jag:

Har blivit fäst vid juryn nu. Alla utom Andreas då. Anders gillar jag bäst, han är rolig och härlig. Lajla är också helt okej, även fast hon som sagt ser evil och falsk ut haha. Andreas gillar jag inte alls, han är tråkig och har inte mycket till åsikter.

Fy fan att Peter Jihde är programledare igen. Han är så irriterande och pratar så jobbigt. Och svengelska. Tur att han har klippt sig i alla fall, alltid något.

Om tjejerna som sjöng, sämst först:

8. Jenny

Hennes röst är inte jättedålig, men det här var bara skrikigt och hemskt, fy.

7. Victoria

Hennes röst är bra, men den är alldeles för alldaglig och vanlig för Idol och låtvalet var ju skittråkigt.

6. Anna

Hon är vanligtvis en av mina favoriter, men ikväll var hon inte mycket att hurra för. Tyckte hon var tråkig och gjorde den underbara låten tråkig också.

5. Linda

Hon var bra, hon sjöng bra, härlig utstrålning.

4. Yazmina

Alla verkar tycka att hon var dålig, men jag tyckte hon sjöng jättefint ikväll. Jag blev rörd, och hennes röst är underbar.

3. LouLou

Älskar hennes röst, den är så härlig och speciell. Hon sjunger jättebra och har en jättehärlig utstrålning. Man blir glad.

2. Sepideh

En av mina favoriter helt klart. Samma som med LouLou, härlig/speciell röst och bra utstrålning. Hon tar i och ger allt.

1. Alice

Oväntad förstaplats, innan ikväll mindes jag ingenting om henne, varken hennes röst, utstrålning eller någonting. Men jag älskar verkligen hennes röst mest av alla, och hennes förmåga att göra låten till hennes egna skitbra version med sin speciella röst. Helt underbart.

29/9-08

Har varit en lugn dag som vanligt. Har tittat på Desperate Housewives 5x01 som kommit ut. Imorgon är tisdag, då det kommer nya avsnitt från fyra olika serier. Det är det jag har att se fram emot haha. Vill ha mina framkallade foton nu!! Det är mycket roligare att sitta och se på film om jag har något att göra samtidigt.

Men jag matchar det lika dåligt varje gång, imorgon då jag kommer ha tråkigt kommer de inte komma. Nej det blir på onsdag då jag ändå ska till stan och träffa Miranda. Men men.. ju längre jag får vänta desto roligare blir det antar jag. =) Vill köpa något på onsdag.. men vet inte om jag ska köpa böcker eller kläder. Vill inte köpa både och för då går pengarna åt så fort.

Fick ett mail idag från ett företag som sett mitt cv på en jobbsida, och vill boka ett möte med VD:n. Jag har svarat att jag är intresserad. Det är inte direkt det jag är ute efter, är något om att vara säljare på events och sånt tror jag och förmodligen deltid/vid speciella tillfällen eller så, men det är bättre än ingenting. Något måste ju hända här innan jag blir galen. Och att bara ha fått ett sånt mail mår jag bra av.

Är så sjukt sugen på cola... klarade mig rätt bra efter resan att inte dricka det på ett tag men nu har jag blivit bortskämd igen och druckit det de senaste dagarna. Men jag orkar inte gå till affären. Och Idol börjar om en kvart så. Tror jag köper det imorgon istället. Ja så får det bli. Ska koka kaffe och se Idol istället.

Igår såg jag View From the Top med Gwyneth Paltrow, Christina Applegate och Mark Ruffalo. Riktigt mysig film. :)


Har några filmer på lager men alla dem vill jag se med Tobbe, så jag tittar på Gilmore Girls och Scrubs så länge istället.