Awesome

Tröttnar aldrig på denna.
Step Up final showcase


Fy fan vad sexigt det är när en kille kan dansa sådär. Channing Tatum börjar fan ersätta Cam Gigandet som världens hetaste skådespelare. Och med Jenna Dewan. Snyggaste paret helt klart.
| | En kommentar |

30.07.09

Ledig dag tänkte jag säga haha. Det känns inte som att man har jobbat något när man bara jobbar 8-12. Men så kan det bli ibland. Imorgon jobbar jag 8-15. Skönt med lite kortare dagar när jag jobbar hela dagen på lördag. Men är glad, för fick byta två pass med Nettan, skulle jobba nästnästa vecka 8-12 torsdag och 12-21 fredag. Men vi bytte där så då jobbar jag dagpasset på fredagen istället. :) Äntligen jobb-pass-byte till min fördel hihi. :D


Miranda fann några nya vänner som var lika glada som hon :)

Jobbet gick asfort kan jag säga. Känns snarare som att de fyra timmarna gick som en timme. Och nu känns det som att jag inte jobbat alls idag för det var så länge sen. Men det känns dock att jag gick upp tidigt.

Jag hann knappt läsa bloggar, kolla resebilder på Facebook, skriva ut Tobbes arbetsgivarintyg till lägenhetsfolket och fika innan det var dags att sluta. Skönt det. Om ändå alla dagar kunde vara sådär halvdagar men ändå betala bra, man gör nytta men har ändå massoor av tid till att göra annat efteråt. :) Därför ogillar jag jobbkvällar.. 12-21. Man sover och sen åker man till jobbet. När man kommer hem är kl.23 och man orkar inte göra ett skit. :PSå åkte mot gymmet. Precis utanför insåg jag att jag inte kunde gymma idag. Var astrött, huvudvärk, lite yr i skallen, det var varmt och jag hade en förjävla träningsvärk i magen som jag visste att jag skulle ha, men inte att den skulle vara så illa. Behöver inte ens röra mig för att känna av den. Visste att jag inte skulle göra så bra ifrån mig ändå, och jag har ju gymmat tre dagar i rad nu.


Uuusch jag såg fet ut i den tröjan.. rotade bara fram något gammalt eftersom jag är trött på alla tröjor jag har. Men den där åker i soporna nu.

Imorgon ska jag göra det istället. Brukar inte gilla att gymma på fredagar, men Tobbe och jag ska ha myskväll och han ska också gymma så då hinner jag göra det också med tanke på att jag slutar redan vid 15. Och då kanske jag kan unna mig lite apelsinläsk med gott samvete.. ska nog hitta det någonstans. Älskar apelsinläsk. Tycker inte om Fanta, det smakar ju bara socker. Riktigt god apelsinläsk ska smaka mer apelsin och inte bara socker.

Blev inget gymmande då. Ringde Miranda och frågade om vi kunde mötas tidigare, vi skulle ta sällskap till Danderyd för jag skulle till Vallentuna och hon till Täby till sin pappa haha. Medan jag väntade på henne var jag inne på Åhléns, men kunde inte uppehålla mig där särskilt länge för jag har tröttnat på att köpa filmer och böcker köper jag inte i affären längre så.


Jalapenos <3

Gick vidare till JC. Tänkte titta lite. Ramlade rakt i fällan. Såg att de precis fått in badbrallor på rea. Precis det jag behövde köpa till Tobbe. Kunde inte undvika att köpa ett par. Nu lovar jag att jag bara har en sak kvar att köpa till honom.. har ju köpt tre nya badshorts till honom i år, det får räcka, och massor av t-shirts och skjortor. Nu fattas bara en grön t-shirt, det måste han ha. Fanns två snygga på JC, men ingen av dem fanns i rätt storlek såklart. M och L är självklart de populäraste storlekarna. Får leta vidare.

Så åkte vi iväg. Gick av i Östra för att köpa nudlar. Självklart hade de typ hundra av varje paket men just den smaken jag älskar, älskar tydligen alla andra också. Fanns inte ett enda paket kvar, typiskt. Köpte lite frallor som jag ska göra som matlåda imorgon.


Najam och mami käkar

Vi åkte till Danderyd där vi skildes åt och tog en varsin buss åt varsitt håll.

Mötte mamma och Najam i Vallentuna. Kändes helt fel att äta pizza igen, men det passade så bra. Då kan man sitta och prata lite, för det skulle vara onödigt för mig att åka hem till dem, hade inget att göra där. Mamma och jag delade på en. Men ingen mer pizza för mig nu. Får försöka övertala Tobbe att laga något någorlunda nyttigt imorgon så jag slipper göra mackor som alltid, hehehe. Hur ska vi göra när vi flyttar.. han får ta och lära mig att laga mat. Men det finns verkligen inget tråkigare, SUCK.

Hämtade ut mina böcker, och fick även mina foton. Så åkte jag hemåt mot Tobbe igen.


Badbrallor, JC, 150:-

Usch förstår inte varför jag känner mig så nedstämd nu trots att jag har så mycket stora grejer att se fram emot. Jag känner mig orolig över att det är för bra för att vara sant, och att något ska gå fel. Sån är jag alltid. Jag vågar aldrig liksom bara acceptera det underbara och njuta, måste alltid oroa mig och frukta det värsta.

Och så beror det nog också en del på att jag jobbar så mycket och träffar Tobbe så lite. Det känns inte så kul. Tycker jättemycket om att jobba där jag gör, och även de jag jobbar med också. Men jag känner verkligen hur skönt det är att vara ledig, och skulle vilja ha lite fler lediga dagar. Men det är ju bra att jobba på nu när vi ska flytta och allt.


Mina böcker. Lite för tunna så lär läsa ut dem på nolltid. Men de räcker tills resan i alla fall. Den med rosa knögglig text ska tydligen komma ut på film 2010 med Julia Roberts.

Så en himla tur ändå att vi har resan inbokad, trots att det inte är en dans på rosor för ekonomin när vi ska flytta. För annars tror jag inte jag skulle palla med allt.. jobb hela sommaren och så måste man lägga alla pengar på tråkiga hushållsprylar. Liite kul måste man få ha också. Så en underbar resa där vi bara ska koppla av, njuta av livet och ha sjukt kul blir perfekt innan flytt och allvar börjar.
Allmänt | | 2 kommentarer |

Snott från Anna

Jag har insett att min senaste kyss: var ett tag sen och jag känner att jag är sugen på en
Jag pratar: stup i ett om det är med någon jag känner mig bekväm med
Jag avskyr när folk: är respektlösa
Min bästa vän är: Miranda
Kärlek är: Tobbe
När jag borstar tänderna: sitter jag på toa samtidigt
När jag lagar mat: blir jag så uttråkad att jag går iväg och oftast glömmer bort maten
Jag tänder på: Tobbes nya sexiga muskler
Jag är rädd för: att bli lämnad ensam
Den värsta känslan är: att känna sig ensam
Den bästa känslan är: att vara nöjd och lycklig
Jag är bäst på: att oroa mig för framtida händelser
Jag är sämst på: att laga mat
Om jag va ett djur skulle jag vara: en riktigt lat katt
Min mobiltelefon är: ganska gammal men funkar fortfarande bra
När jag vaknar på morgonen: får jag alltid smyga för att inte väcka andra (därmed en av många anledningar till att det ska bli grymt skönt att flytta!)
Just nu tänker jag på att: resa och flytta, det jag längtat till mest de senaste åren av mitt liv
Bebisar är: ibland söta, men oftast bara jobbiga och något jag absolut inte vill ha

Allmänt | | En kommentar |
Upp