The end is near

Så mitt i all ledighet har man jobbat två dagar. Var väldigt osugen på att jobba igen efter att man vant sig vid att vara ledig, och särskilt med tanke på att så många andra var lediga. Men det var inte illa ändå. Det värsta var som vanligt att gå upp tidigt, men det kommer man snabbt över.

Dagarna på jobbet var lugna. I telefon i alla fall, i receptionen var det rätt mycket men där är det bara bra om det händer saker, annars blir det väldigt segt. Dagarna gick snabbt och nu är man ledig ett par dagar igen! =)

Gårdagens träning. Var ensam på gymmet, då passar man på att ta egobilder ;)

Började träna igen efter en veckas uppehåll, i onsdags. Det gick rätt bra men jag har fortfarande inte riktigt fått tillbaka motivationen. Den måste komma tillbaka snart igen, annars är jag körd. Idag är det bara tre veckor kvar tills vi åker till Thailand and I've had a major setback. Har knappt tränat senaste veckan o jag har ätit något onyttigt varje dag sen en vecka tillbaka. Extremt dåliga vanor. Det är inte som att jag gått upp i vikt av det men har inte nått några framsteg heller.

Igår hade jag ett väldigt bra träningspass med massa bra magövningar och sprang en mil för första gången på ett tag, kändes jättebra. Sen lyckades Micke övertala mig till att äta pizza på kvällen, så det kändes som att ha kastat hela det träningspasset i soporna... jag har verkligen ingen motståndskraft. Har verkligen gått utför på sistone, men det är bara att ta nya tag antar jag.

Några sena julklappar till mig själv ;)

Fika...

Idag har vi sovit ut. Så himla skönt, men sov lite för länge. 11 timmar. Jag har verkligen inget behov av att sova så länge längre, blir bara seg. 8 timmar räcker gott och väl.

Åt omelett till frukost, sen begav vi oss till stan. Först gick vi till Systemet och köpte två champagneflaskor inför nyår. Sen mötte vi Anna o Johan. Blev lite shopping inför nyår. Anna köpte strumpbyxor, Johan en skjorta och jag en klänning. Borde egentligen spara till resan men kände att jag verkligen vill ha en ny klänning till nyår. Har använt alla mina så många gånger och det var längesen jag köpte nya partykläder.


Avslutningsvis tog vi en fika och pratade om nyår, resan osv. Sen skildes vi åt. Jag o Micke åkte hem, hämtade bilen och åkte till Coop för att storhandla. 

Det blev tacos till middag o film. Nu ska vi fortsätta med filmmyset, jag försöker hålla mig uppe o vända dygnet liite nu så man är pigg på nyår. Nästan hela gänget blir samlat på nyårskvällen så det kommer förhoppningsvis bli grymt.
#1 - - Anna:

haha vilken bild! ajja den bjuder jag på ;)

Det kommer bli kul på nyår!! :D

#2 - - il romanista:

nice!