Helg 29-01-12

Har varit en hellugn helg. I fredags käkade jag o Micke tacos, sen bokade vi resa till Kanarieöarna. :D Knappt tre veckor kvar, känns overkligt. Kommer bli galet kul.Igår hände inte mycket, var bara typ hemma. Alla var typ upptagna och fanns typ ingen som var partytaggad. Jag förfestade hos Micke ensam o hade tänkt gå ut sen, men blev för otaggad av att förfesta själv så bestämde mig för att stanna hemma istället. :P Segkväll.Lite tråkigt med en festfri helg men det gör typ inget för jobbar bara tre dagar nu, sen semester och SKIDRESA!!! :D Festandet börjar på onsdag... Micke säger att jag kommer vara odräglig att festa med eftersom jag inte festade den här helgen haha. Kommer bli galet. Kommer supa i bilen på väg upp!Idag har jag kollat serier medan Micke jobbade. Sen åkte vi till Kista Galleria för att reseshoppa! :D Awesome. Shoppade upp halva New Yorker som vanligt haha. Blev en del fynd. :) De har roliga kläder. Nu har jag officiellt shoppingförbud, annars kommer jag bli ruinerad.Käkade där o fikade också. Har ångest för kommer bli onyttigt käk på skidresan också, är rätt svårt att låta bli då. Men får trösta mig med att vi iaf kommer åka skidor vilket är bra träning. :P Sen får jag typ svälta veckan innan vi åker utomlands. Inget ska stoppa mig från att se bra ut i bikini!

Dagens skörd:


Nu ska vi dricka varm Oboy, äta vindruvor o kolla på Shrek. :]

Coming up 2012

Har massa roligt inplanerat för 2012 redan! :D 2011 var ett grymt år, men det här ska bli ännu bättre. Fler resor!

2-5 februari - First up kommer skidresan nästa vecka. Som vi har bokat och väntat på i flera månader. Vet inte exakt hur många vi blir nu, osäkert med vissa, men nånting runt 17-20 personer i alla fall. Ska bli gryyymt. Ska till Stöten, har hyrt radhus med bastu, jacuzzi... skidåkning och festande i flera dagar.


18 februari - The Cherrytree Pop Alternative Tour på Annexet med LMFAO ! We're sexy and we know it21-28 februari - Kanarieöarna med bästa Micke! :) Vi ska till Playa de las Americás i Teneriffa. Har gjort research och om något ställe där det är lite liv så är det där. Hotellet verkar inte vara det roligaste, men det ligger jättecentralt och vi har inte planerat att spendera massa tid på hotellet anyway. Jag har varit på Teneriffa förut, men det var 12 år sen så har inte så mycket minne utav det.3 mars - Avicii live i Globen. Kommer bli awesome!!! Han är så grym, kan inte fatta att han är lika gammal som jag. Har två biljetter till, måste ragga sällskap. :) Det är 20-årsgräns också, bäst!

Inte rätt poster för detta men hittade inte så många bra bilder.


15-17 mars - Mondaybar-kryssning med Micke, Mattias och Carro! Ska bli galet kul. Älskar Mondaybars club events och kryssningen kommer bli ännu grymmare. Två helnätter med nonstop dans till hardstyle, jag kommer dö av lycka!14 april - The Burning Heart Tour med Takida på Annexet17 april - Get Your Heart On Tour med Simple Plan på Tyrol; Konserten jag ser mest fram emot trots att jag redan sett dem live 3 gånger. =)

Fel poster igen, men rätt turné. :P

2012 blir nog rese och konsertåret tror jag! =)

27-01-12

Då var det helg igen! Har inte skrivit på hela veckan.

Har varit en seg vecka. Men nu kommer det bästa. :) I måndags efter jobbet fikade jag med Anna. Så vi satt o snackade skit över en kopp cappuccino, alltid nice. Och i onsdags var jag, Emma o Sandra på Perido event, det var grekisk buffé och nån standup-kille kom och uppträdde. Det är inte min grej, jag var bara där för sällskapet. Det var trevligt att hitta på nåt mitt i veckan.I övrigt så har jag inte tränat på hela veckan, fortfarande lite off med det. Har varit lite småförkyld - vilket jag vanligtvis brukar skita i - men eftersom skidresan är nästa vecka är jag lite extra noga eftersom det vore katastrof att vara sjuk på den. Men mest har jag varit så himla omotiverad. Januari är en så grå och trist månad, och jag har känt mig så himla uttråkad, rastlös och oinspirerad. Men nu går det mot bättre tider!

Har beställt hem 20st Celsius-energidrycker. De finns att köpa på så få ställen så orkar inte leta runt. Har haft så dålig träningsenergi på sistone att detta blir perfekt. Sjukt goda också. :) Så nästa vecka jävlar ska jag köra igång igen. Nu är det extra viktigt eftersom jag kommer gå i bikini väldigt snart... om vi har tur. :PHar ätit väldigt lite den här veckan eftersom jag inte tränat. Det har funkat men det gör mig fruktansvärt grinig. Så är bättre att träna o få äta liite mer. Men jag har så himla konstig kroppsform, på vissa områden har jag blivit smalare (t ex vid höfterna) men låren verkar aldrig bli mindre. Nu jävlar blir det träning!Ikväll blir det lugnt. Sitter hos Micke just nu vid hans dator, fick precis ett utbrott eftersom den är värdelös! Den är så gammal o lär braka ihop närsomhelst. Det tog mig över en halvtimme att lägga in ett par bilder från mobilen för att den bara hängde sig hela tiden.

Han slutar vid 20. Då ska vi käka tacos och boka resa. Jag har äntligen fått min efterlängtade semester beviljad, så i slutet av februari ska vi åka utomlands! :} Snacka om att jag behöver soooool. Är så himla blek och blir gale på det här mörkret och slasket. Dessutom har jag inte haft semester sen i juni förra året så det är tametusan dags nu. :P Mycket roligt inplanerat på gång nu!Imorgon tänkte jag festa, om jag hittar någon som är sugen. Alla verkar vara upptagna imorgon eller inte partytaggade, that blows. I värsta fall får jag hoppas att jag hittar nån att vara med om inte annat. :P Man känner sig mobbad ibland...!