Mondaybar Black Weekend

Hade en grymt rolig dag och kväll igår!

På dagen var det sol och bad i Tantolunden. Först när jag gick hemifrån var jag lite skeptisk till det, eftersom det regnade lite. Men väderprognosen såg ljus ut och det var väldigt varmt ute. Sen när jag kom till stan var det strålande sol och inte ett moln på himlen.



Först mötte jag Miranda och Tessan på Söder, vi handlade lite käk. Sen åkte vi till Tantolunden där vi mötte Tobbe och Erik. Det skulle vara massa folk som skulle komma, men var asmånga som droppade. Sen drog Tobbe (värden själv) ganska tidigt för han skulle åka på kryssning.

Men vi låg på klipporna i solen och hade det skönt. Badade en gång, det var jättekallt i början men sen blev det asskönt. Sen åt och drack vi. Jag orkade inte grilla, vilket var smart, för Miranda o Tessan hade köpt massa grejer. Det är så dyrt med allt man måste köpa och tungt att bära. Jag åt istället en färdig grillad kycklingklubba, en egenkombinerad sallad och en ölkorv.



Sen kom Tomas, Aijan och Andreas, då flyttade vi oss till gräset istället. Satt där en stund och några spelade frisbee. Sen var jag tvungen att gå vid halv sex, skulle hem och duscha o göra mig i ordning inför Mondaybar!

Micke kom hem från jobbet strax efter mig. Duschade och fixade oss ganska snabbt, sen åkte vi. Mötte Anna i stan, sen åkte vi till Gullmarsplan. Där mötte vi Mattias och gick på förfest med hardstylefolk hos någon han kände.  Hon hade en igelkott som husdjur, så himla gullig! Och två hamstrar/möss (?) som också var ursöta. Jag vill ha ett husdjur nu. :P



Vi drog ganska tidigt till Mondaybar, iaf jag, Anna, Micke och Mattias. Så Erik skulle hinna få en biljett, han hade inte köpt i förväg. Vi mötte honom vid tunnelbanan och sen åkte vi till Slussen. Miranda och Tessan hade också kommit, de var redan inne.

Det var ännu en grym kväll på Mondaybar, den sista gången någonsin på Kolingsborg som ska rivas. Det trodde vi var i maj, men sen fick de köra en kväll till. Drack en supergod Appletini (de är typ bäst på det) och dansade. Var roligt att så många av oss var där också, sen kom även Carro.



Vi dansade oss svettiga. Nu har Erik sagt att vi gjort honom också till ett fan av hardstyle! Det är jag supernöjd med. Alla säger att det är en sån himla stämning på deras events och det stämmer verkligen. Alla är verkligen supertaggade.

Jag, Micke och Anna drog vid halv två-tiden. Jag o Anna var jättetrötta och jag hade grymt ont i huvudet. Så då drog vi till McDonald's och fyllekäkade. Sen somnade jag o Micke på nattbussen hem... åkte för långt så vi fick promenera hem från Norrviken. Bättre än att hamna på Arlanda som sist haha. Men kul var det inte. :P


#1 - - Anna:

it was awsome. hoppas de hittar någon annan lokal snart! :)