USA del 7

Jag är fett efter med USA-uppdateringarna, har gått flera veckor sen vi kom hem. :P Måste hinna klart innan vi åker på nästa resa haha.

Nästa dag körde vi med Gina ut till bergen där hon brukar göra sina hikes. Det var kul att se, fast jag fattade aldrig vad som var det så kallade turtle head... tyckte inte någon av bergen såg ut som ett sköldpaddehuvud.



Och så var vi på ett ställe som hette Bonnie Springs. Där fanns det massa söta djur, bl a ett rådjur som försökte äta Micke, så söt hahaha. Sen åt vi lunch där, blev en club sandwich och pommes för min del. Var svååårt att vara nyttig där kan jag säga. :P

Därefter spenderade jag o Micke resten av dagen på strippen igen, såg lite fler casinos och fikade på Starbucks bl a.


Sötaste bilden



Dagen därpå var 4 juli, USA's nationaldag. Den började inte så bra. Var tvungna att gå upp kl.6 på morgonen för Micke och John skulle springa ett lopp. Jag har vanligtvis inga problem med att gå upp tidigt - okej jag gillar det inte, men jag hanterar det, när jag ska upp och jobba går jag bara upp direkt när klockan ringer - men det här var så himla jobbigt för att det var på semestern och då vill man INTE gå upp tidigt.

Loppet var på 5 km, Micke kom på 4e plats i sin åldersgrupp, plats ca 80 tror jag utav 300 ungefär, han sprang på ca 25 min. Sen delades det ut diplom och grejer, därefter åkte vi hem och vilade lite.



Sen åkte vi till Johns bror och var där ett tag. Badade i hans pool, men vi hade sån himla otur med vädret. Det brukar i princip aldrig regna i Vegas men självklart gjorde det det den dagen. Så det var lite för kallt att bada trots att det fortfarande var varmt i luften.

Vi åt grillad mat inomhus, sen spelade de andra poker. Efter det spelade vi Xbox Kinect, det var fan det roligaste jag gjort ever! :P Nästan. Det är så mycket bättre än Nintendo Wii, det här var helt utan kontroller. Man rör sig bara så rör sig gubben på skärmen likadant.



Superkul och asbra träning. Först körde vi friidrott (fem olika grenar), jag vann stort över Micke. Körde även volleyboll, golf (där jag lyckades på en hole in one!) och boxning. Jag hade träningsvärk i armen och axeln i flera dagar efter boxningen. Och det var askul att se Micke dansa till Funky Town haha.

Till sist åkte vi till ett houseparty. Kändes typiskt amerikanskt med pool och massaaaa mat och godsaker som folk haft med sig. Typ precis som 4 juli-partyt jag var på sist jag var i USA för 6 år sen. Ägaren spelade sin musik live i vardagsrummet också.



Vi stannade där ett tag och kollade på fyrverkerier. De sköt som galna, jag trodde någon skulle spränga av sig huvudet haha. Sen körde jag o Micke hem, fast GPS'en virrade bort oss. Gina och John åkte efter oss och var t.o.m förbi affären men de kom ändå hem före.


#1 - - Anna:

måste skaffa kinect till vårat xbox :)