When she was just a girl, she expected the world

Måndag igen. Tiden går fort när man har kul. Men snart är det helg igen! :D Det är fördelen med att tiden går fort. Älskar att vara ledig varje helg, vill aldrig ha ett jobb där man jobbar helg igen.

Efter kryssningspartajandet spenderades en lugn helg i lilla Häggvik. Var så himla trött efter kryssningen, kände av att förkylningen var kvar så var helt slut. Vi tog en powernap på tre-fyra timmar på eftermiddagen. Tänkte att man kanske skulle känna sig mer utvilad efter det och kanske gå ut och socialisera lite.

My new baby!

Men hade ingen alls lust för det, för en gångs skull. Vi promenerade till Coop (istället för att ta bilen som vi brukar), jätteskön temperatur och härligt att röra på sig lite. Det var min idé, nu ska jag se till att vi alltid går dit istället nu när våren ändå är på väg. Vardagsmotion!

Handlade god middag, det blev en enorm middag framför ett avsnitt av Vampire Diaries. Åt en middag för tre typ, nu får det vara slut på det här! Det var så sjukt gott, kycklingsallad med avokado och en halv baguette med salami, tomat och gurka.



Sen kollade vi på filmen The Change Up med Ryan Reynolds och Jason Bateman, rätt kul. Somnade vid 1. Vet inte hur längesen sist jag var hemma på en lördag... eller kanske inte så längesen men det har hänt typ en gång på över ett år (kanske två gånger nu..).

Gårdagen var riktigt kul. :D En söndag som var bättre än lördagen, det händer typ aldrig. Vi nördade framför varsin dator och kollade kameror i flera timmar. Sen åkte vi till Netonnet lagershop i Barkarby och köpte vår lilla bebis, Nikon 1 J1 + ett minneskort på 16GB. Hoppas det räcker, bildjävlarna blir stora! :P


Grillade igår, tagna med nya kameran :) Längtar tills man kan grilla ute, majskolvaaaar!!! Måste grilla hos Tomas, bästa grillplacet :)

Åkte hem o satte den på laddning, sen åkte vi till sporthallen i Sollentuna. Skulle spela tennis, men de hade inte eller så var det fullt, vet inte riktigt. Men vi körde badminton istället, en timme. Det var riktigt kul! Micke fick mig att springa som en galning. Skitbra träning, behöver lite rolig träning efter alla enformiga ensamma pass på gymmet.

Idag har jag ingen dåålig träningsvärk kan jag säga... har svårt att lyfta grejer med högra handen eftersom jag har sån träningsvärk i handleden. Och även högra axeln, men värst är rumpan och baksidan av låren. Shit kan knappt gå nu.


Jag vid frukosten i morse, Micke fotade innan jag hann reagera



Åter till jobbet igen efter långhelg. Måste komma i fas med att jobba femdagarsveckor igen, har blivit så himla bortskämd med massa ledighet på sistone. Men snart är det långhelg igen, till påsk. ;D Woho.

Har tränat efter jobbet, borde egentligen tagit en vilodag med tanke på träningsvärken jag har men måste köra hårt igen. Semesterfläsket has reared its ugly head. Om man säger så. Körde inte så hårt pass, en timme. Hade jag kört mer hade jag nog varit nere för räkning för resten av veckan (vilket är så typiskt mig), men måste lära mig nångång. Har fått skitsvaga magmuskler verkar det som, vad har hänt? Skärpning...!


Bild från kryssningen =)
#1 - - Anna:

Ohh jag vill också ha ny kamera!!! Avis!

#2 - - anna:

åh den där kameran har jag funderat på som ett komplement till min systemkamera, verkar grym ju!



sv: menar du battle royal? har inte sett den än men hört att det är mkt likheter.