If I am a river, you are the ocean

Dagens...
Frukost: Ett stekt ägg
Lunch: Chicken nuggets och grönsaker
Middag: Nudelsoppa
Humör: Ganska bra, för att vara en tisdag.
Gjort: Jobbat och tränat
Planer: Uppdatera här, kolla O.C och sen sova
Köp: Naturdiet
Låt: From Within - Headhunterz
Bästa: Träna
Sämsta: Tågförseningar
Sjuka: -
Väder: Regn

Nu är snart tisdagen över, bara 2½ arbetsdag kvar till helg! =)

Har inte hänt så mycket att tala (skriva) om. Efter jobbet har jag tränat både igår och idag. Träningen går rätt bra just nu, det tråkiga är bara att jag inte verkar bli av med något mer fett. Det är svårare nu när kroppen verkar tycka att den vikten jag är på nu duger, vilket jag inte håller med om. Finns inga överflödskilon men vill bli mer fast.

What's the deal med massa föräldratidningar på gymmet..? Inte för att jag är där för att läsa, men lite oinspirerande är det allt..

Igår körde jag ett hårt pass, trotsade den galna träningsvärken efter badmintonpasset i lördags. Så idag blev det lugnare, körde bara drygt 50 min. En kvart powerwalk, halvtimme crosstrainer och lite styrketräning för ryggen.

Skyndade mig till tåget för att hinna, och så är det förseningar. Växelfel. Igen. Vad fan är ett växelfel och varför händer det hela jävla tiden?! Stod ute i en kvart och väntade på tåget som skulle komma om en minut, men det kändes som en timme för man fick ingen information som vanligt. Jävla SL. Ännu mer frustrerande när jag bara hade en station hem, men det är jättelångt att gå och jag hittar inte. Sen stod tåget still i 10 min mellan de två stationerna.

En höstbild från mitt fönster på jobbet idag

Nu är jag iaf hemma i värmen igen. Är ensam tills imorgon kväll, Micke är på businesstrip i Borås. Hade sett fram emot tre nya serieavsnitt som sändes i USA igår, men de finns ändå inte ute på nätet än - varken att streama eller ladda ner. Fett segt?! Så var det inte förut. Så jag bloggar, dricker cappuccino och lyssnar på Keane istället.

Och lite ögongodis (my dreamman)



Och lite inspiration (den här kroppen skulle man inte tacka nej till att ha...!)
Visa fler inlägg