If these were the last beats of my heart, I would dance to them

Usch vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Men orkar inte i veckorna, är så himla trött och det finns så lite tid. Tar igen det nu!

Det har varit en bra vecka. Har gått vansinnigt snabbt som vanligt, vilket är bra men också ibland lite skrämmande. Snart är jag 23 år gammal, närmare 25 än 20. :( Vart tar tiden vägen?!


I måndags tränade jag efter jobbet. Var såå nära att banga för var så himla trött, men sen tänkte jag att jag ändå inte har något bättre för mig eftersom Micke jobbade sent. Bra val. Det är ibland väldigt jobbigt att släpa sig till gymmet, men när man väl är där ångrar man sig aldrig.

I tisdags träffade jag Miranda efter jobbet. Behövde lite qualitytime med henne, vi ses så sällan nuförtiden. Så vi käkade på Kungshallen (var inte planerat men jag var vrålhungrig) och sen tog vi en kaffe på ett fik och snackade skit. Good catching up.

@ work

I onsdags skulle jag tränat efter jobbet, men bangade. Har varit extra trött den här veckan eftersom jag har kvinnoveckan, haha.. hade inte så mycket besvär med det förut men det har blivit värre med åren. Har varit svag hela veckan o illamående ibland. Så jag o Micke hade tv-kväll o käkade choklad.

Nu måste jag seriöst skärpa mig - vet att jag sagt det miljontals gånger - men jag kommer verkligen ingenvart med träningen om jag inte skärper mig med ätandet. Har alldeles för mycket chokladcravings på sistone, fattar inte varför. Förut hade jag bara det en vecka i månaden men nu är det jämt. Käkar det flera gånger i veckan.

Gårdagens shopping - de två tröjorna överst och längst ut är otroligt lena, mjuka o sköna i tyget, älskar dem redan! ;D

Igår var det löning, äntligen! Träffade Anna efter jobbet och vi shoppade lite. Är ju helt ruinerad nu inför Thailand-resan, har lånat pengar av Micke till diverse grejer varenda månad. Det blir nästan ingenting över.

Visst att jag brukar nöjesshoppa men nu var det verkligen livsnödvändigt. Går runt inte bara i förra årets utan även flera år gamla kläder och har nästan ingenting nytt. Överst på listan stod nya träningskläder men det blev det inga igår. Köpte 5 st tröjor, det jag behövde mest annars. 4 st från Gina Tricot, en från H&M. Anna köpte lite smått o gott från Cubus och Apoteket. Sen fikade vi på Espresso House och så åkte vi hem åt varsitt håll.


Nu är det äntligen helg igen. Har varit en lugn dag på jobbet, skönt. Ikväll skulle jag egentligen på Remember Rave o se DJ Anneli, men bangade eftersom typ ingen var taggad på det, ens av de som tackat ja tidigare. Skulle typ bara blivit jag o Micke. Plus att det är svinigt kallt ute också så jag är inte så partytaggad just nu. Två vita helger i rad, det har inte hänt på åratal.

Två av mina största favoritgrejer festa och träna don't mix well together. Just nu har träningen en högre prioritet, måste pusha hårdare nu så jag når nya mål. Det har inte hänt något på ett tag nu. Konditionsmässigt har jag nått framsteg visserligen men inte utseendemässigt.

Idag på gymmet

Lite bättre har jag dock blivit, har minskat rejält på kolhydratintaget om man jämför med förut - kolhydratjunkie som jag är. Äter nästan aldrig bröd längre och till varje middag på vardagar har jag bara grönsaker till köttet istället för potatis, ris o liknande. Med få undantag givetvis, o på helgerna är det annorlunda men ska försöka vara mer duktig då också.

Micke är hos Robert o kollar på fotboll. Jag skulle varit där o förfestat inför Anneli, men eftersom det inte blev så drog jag till gymmet efter jobbet istället. Sprang nytt rekord igen, 5 km på ca 24,14 min. Trodde seriöst att jag skulle spy när jag gick av bandet, jag var nästan på väg att gå till toaletten men sen satte jag mig ner o vilade tills det gick över istället. Sen styrketränade jag o avslutade med att cykla lite.

"Did you guys watch porn together again? Why do you do that, it's always awkward!" Haha älskar New Girl 

Därefter skyndade jag hem, fy satan vad kallt det är ute nu. Första snön kom igår och med den halkan. Adjöss till att springa utomhus. :(

Har duschat, käkat middag och kollat nya serieavsnitt. Nu ska jag fortsätta med det! :