Better say your prayers cause you're never gonna make it home

Halva påsklovet har gått.

Var näästan inte värt att festa i torsdags, var bakis som ett svin HELA dagen igår. Annars brukar det vanligtvis gå över framåt eftermiddagen men igår var det kvar från morgon till kväll. Helt bortkastad dag. :P Vi var bara hemma hela dagen förutom en promenad till Coop för att köpa mat.

Idag har inte varit så jätteproduktiv heller. Känner mig så mentalt trött, orkar liksom inte ta tag i saker. Inte ens småsaker. Vi har varit på Coop och "storhandlat" fast det blev inte så jättemycket för Micke orkade inte gå och hämta en vagn haha. Och så har vi slängt massa skräp, pantat burkar osv.

Smileyn visar hur springturen kändes för mig haha

Har även städat lite och tvättat. Och så var vi ute på årets första springtur utomhus. I'm so out of shape... tänka sig att vi sprang milen flera gånger i höstas och det kändes inte lika jobbigt som knappt 4 km gjorde idag. Räcker med att man inte tränar på en vecka och så är det som att ta 10 steg bakåt.

Jag behöver verkligen boka en ny resa för att få tillbaka motivationen igen. Först när man drar ner på träningen ordentligt märker man hur mycket nytta det faktiskt gör. Syns inte så mycket att man fläskar på sig men det känns i kläderna. Köpte medvetet bara supertajta jeans så att jag skulle bli tvungen att hålla igång träningen och nu har jag bara ett fåtal jeans som jag kommer in i.. kul. :P

Dagens middag. Hemmagjorda burgare är så sjuukt gott

Ikväll hade vi tänkt gå på bio och så men Micke bestämde sig för att gå ut istället. Han försökte få med mig men jag är fortfarande äcklad av alkohol från i torsdags, och bara tanken på en till bakisdag.. nej usch. Det lockar inte alls.

Han får gottgöra kvällens frånvaro imorgon med en shopping och biodag. :D Känner mig rätt ensam nu och trött men rastlös på samma gång. Har massa serier att kolla på men känner mig för uttråkad, det är inte kul när man är själv.
Allmänt | | 2 kommentarer |

AW & Mondaybar

Har varit en snabb och kort vecka. Och nu är det påskledigt! :D

Nu har vi fått nya möbler och sittplatser på jobbet. Jag gillar min nya plats men har inte så mycket svängrum. Ska bli skönt att komma i ordning på sin plats nu, de senaste dagarna har jag fått flytta runt så mycket när de tog bort de gamla möblerna.

Elin & Selim på Galway's + Camilla som försöker gömma sig :p

Igår slutade vi redan kl.14:30. Sen var det afterwork med några kolleger, de flesta var nya. Så sjukt kul! Vi drog först till ett ställe som hette Teaterbrasseriet (?) tror jag. Satt där ett tag och drack några drinkar. Fast jag var den enda som tog drinkar, alla andra tog öl eller vin vilket jag inte gillar. Tog en appletini bland annat, och bartendern knäckte ett ägg i den haha. Har jag aldrig sett förut.


Sen var några hungriga så då drog vi till Max. Medan de åt gick jag, Emma, Elin och William till Systemet. Köpte en Limoncello och en Koskenkorva som vi sen shottade på toan på Galway's. Där satt vi till ca 22.30, vissa drog tidigare. Sen var de tre-fyra st som var kvar när jag gick.


Jag åkte till Zinkensdamm för att möta Micke och Erik. Mondaybar-time! Grymt bra musik. Tog en till GT också. Det blev inte så långvarigt för min del dock. Halvtom mage och massa massa alkohol. Drog före 1. Sen fick jag vänta på nattbussen i en timme och tjugo minuter på centralen. Kul! Fyfan alltså. Hade en grymt rolig eftermiddag/kväll som slutade med en inte lika rolig natt. :P

Idag ska vi nog bara ta det lugnt. Funderar på att gå på bio ikväll. :) Påskloooov! Haha. Känns som söndag idag men det är bara fredag och ska inte jobba igen förrän på tisdag, halleluja!
Party! | | En kommentar |

Biljardkväll

Hade en grymt rolig kväll igår. :)

Mötte Miranda i stan vid 19. När jag åkte hemifrån var det fortfarande ljust. Första gången i år man åker iväg för att festa när det är ljust ute, yeey!

Ser ut som hon ska skjuta på åttan ;D


Ingen av oss hade ätit någon middag direkt så vi gick till Burger King. Jag tog en pommes. Satt där o snacka skit och smögdrack av min färdkost haha.

Sen åkte vi till Fridhemsplan där vi mötte Micke utan att ha bestämt tid. Vi gick direkt till Biljardpalatset, där utanför stod Victor. Så det blev vi fyra, Erik, Jenny, Andreas R och E, Pontus, Emma, Simon K, Camilla, Simon G, Tessan, Annelie, Danne, Linda, Emil, Nichole.. hm tror det var alla.


Jag, Emma, Miranda, Tessan o Camilla spelade inte särskilt mycket biljard dock. Jag kände mig inte sämst igår i alla fall. :'D Vi flummade mest runt och så dansade vi lite på en scen som nog inte var ett dansgolv.. haha.

Tror vi var där ca två timmar. Vissa drog hem. Jag, Micke, Miranda, Tessan, Camilla, Simon, Nichole, Victor, Marcus, Annelie och Pontus drog till Kristall. Där mötte vi även Robert. :) Tyckte det var för trångt senast jag var där men igår var det mycket bättre. Och de hade ett till dansgolv på nedervåningen, märkte jag inte förra gången. Dock spelade de bara schlager där men det var kul ändå. :P


Shit vad jag har träningsvärk i magen/rumpan idag. En kombo av träning på gymmet och sen dansande.

Vid halv 2 eller så tyckte Micke det var dags att gå. Vi skyndade oss som fan in på McDonald's och köpte med oss fyllekäk, sen sprang vi och hann med sista pendeltåget kl.2. Fett skönt. Jag gillar verkligen inte nattbussen.

Party! | | En kommentar |
Upp