This is the time to turn off your mind

Har inte orkat/haft tid att uppdatera.

Helgen var bra. På fredagen var jag o Micke bara hemma, åt gott o kollade på tv. Var så himla trött som alltid på fredagar.

 
I lördags gick dagen väldigt snabbt. Vi tog det lugnt, åkte o handlade, pantade burkar och slängde massa skräp. Sen på kvällen var det förfest hos oss. Det var med Mattias, Anna, Maria, Douglas och Miranda. Roligaste förfesten på länge! Vi spelade NHL (jag var asdålig), Med andra ord (bästa var när Anna skulle beskriva ord, hon var så exalterad att hon skrek haha) och charader.

 
Efteråt var det Mondaybar black weekend på Kolingsborg. Det var längesen. Med Audiotricz och Brennan Heart. Mattias o Anna hade bestämt sig dagen innan att de ville med så de hade inte lyckats få tag i förköpsbiljetter. Men de åkte före oss och köade så de lyckades komma in ändå.

 
Det var en asrolig kväll. Vi drog vid halv tre ungefär, fick huvudvärk. Jag, Micke o Miranda åt på McDonald's. Men sen mådde jag illa så orkade inte äta upp. Känner mig inte speciellt alkoholsugen numera. Nu i helgen blir det inget festande och nästa helg på Halloweenfesten kommer jag nog dricka med måtta. Säger jag nu i alla fall. ;)

 
Sover så himla dåligt på vardagar, blir så trött. Vaknar massa gånger på natten, måste ibland gå på toa, gnisslar tänder och vaknar för tidigt o kan inte somna om. Och har huvudvärk varje dag. Men det är bara på vardagarna, på helgerna sover jag hur bra som helst, vaknar typ inte en enda gång under natten.

 
Så tråkig period just nu! Jag skulle verkligen behöva boka en resa, även om den är långt fram. Man blir ju inte motiverad till nånting när man inte har nåt att se fram emot.

Trippy hippie

Tisdag. 60% av arbetsveckan kvar. Längtar bara till helgerna just nu. Vi pratade om det på jobbet idag. Vet att man inte bara kan gå runt o tänka helg hela tiden, då går man under till slut. :p Men har typ inget att se fram emot just nu, då blir det så.

Är så sjukt trött, det är apjobbigt att gå upp på morgnarna nu när det är mörkt ute! Usch, hösten är verkligen inte min årstid. Vintern är värst förutom möjligtvis december, då är allt det här med snö, lussebullar och jul så nytt. Sen efter årsskiftet vill man bara ha vår.

Käkade tacotubs i söndags, godaste formen av tacos hittills! :D

I helgen är det Mondaybar. Ska bli kul, var evigheter sen sist! Just nu är jag inte så taggad dock, känns som jag bara skulle vilja sova i några veckor.

Måste bara uttrycka min frustration över jeans. Görs de över huvud taget för människor eller för aliens?! De är ju gjorda helt tvärtom mot hur kroppen är uppbyggd. I alla fall normala människor och inte Victoria's Secret-modeller. Antingen sitter de bra i låren men så sitter de så tajt i midjan att man inte kan andas, eller så sitter de bra i midjan men hänger som påsar över benen. Pest eller kolera.

Behövde gnälla lite kände jag. Känns lite bättre nu iaf :)

I can't live a lie running for my life

Har haft en lugn helg.

I fredags natt somnade vi kl.4 för det var fotboll och sen tv-spel och skrik i vardagsrummet så jag inte kunde somna. Vaknade 13.30 igår så kändes som halva dagen gått. Inte undra på när man är van vid att vakna 6 på morgonen.

Igår kväll var vi i Kista Galleria. Åt middag på food courten, blev Texas Longhorn. Goda burgare. :) Sen hittade Micke äntligen en ny vinterjacka att köpa. Han har haft sin i tre år och den börjar bli gammal och sliten.

 
Och jag köpte även en träningsväska i samma affär, New Yorker. Tur att jag inte köpte nån tråkig sportväska från Stadium för denna var mycket snyggare. :)Sen var vi på bio och såg Runner Runner med Ben Affleck. Han är så snygg! Den var bra, hade hoppats på lite mer spänning men bra ändå.

Idag skulle vi hämta en byrå som vi sett på blocket. Har länge behövt en, eller ja ända sen jag flyttade in. Kläderna får inte plats. Men den fick inte plats i vår lilla bil. Det var det jag sa hela tiden, men Micke bara "det löser sig". Åhh så irriterande! :p

Efter den misslyckade roadtripen åkte vi till Coop och handlade mat.

Vi har varit ute och sprungit en mil, tog strax under 55 min. För min del iaf, Micke låg lite efter. ;) Temperaturen är perfekt för att springa ute men idag var det faktiskt lite för varmt (!) för solen låg på och värmde. Under de första fem kilometrarna kände jag "vad har jag gett mig in på?" (var längesen jag sprang det avståndet utomhus), men de sista fem kändes det mycket bättre. Förutom att jag fick ont i ena vaden, men konditionsmässigt kändes det bra.

 
Sen blev vi jättetrötta och har somnat i soffan en stund. Micke klagar över att jag fick med honom ut för att han måste plugga nu.
- Det är kroppen som är trött, det har inget med hjärnan att göra, sa jag.
- Men det är bra om hjärnan är vaken!
Haha han är så rolig.

Nu dricker vi varsin kaffe. Jag får ha det lite roligare än plugga dock, ska kolla på One Tree Hill. Och sen vika tvätt och laga mat så småningom.