All my life I've been waiting for someone like you

Hade galet kul igår, bästa dagen och kvällen på länge! :)

Klockan ringde kl.10 men jag kom upp kanske en halvtimme senare. Trots tio timmars sömn var jag ändå trött men i alla fall någorlunda utvilad. Gick upp, åt frukost och drack en cappuccino i lugn o ro.

Kl.12 hade jag en klipptid i Stinsen. Var så himla skönt att bli av med en hel hög slitet hår. Blev nog kortaste jag haft sen jag var typ 12. Det känns asbra, och håret känns så fräscht. Och snyggt är det också. Känns annorlunda. Sen växer det ju alltid ut såklart. ;)

Födelsedagsbarnet ;)

Lite efter 13 träffades jag o Anna i stan för att shoppa. Som jag sa till henne, när man planerar en hel dedikerad shoppingdag låter det alltid som paradiset men sen är verkligheten annorlunda. Kaosfullt med folk och efter bara en timmes shopping känner man för att lägga sig i en soffa och ta en lång powernap.

För Annas del blev det bara en kavaj men jag hittade några plagg. Det viktigaste var en höstjacka vilket jag fann. Ville väldigt gärna hitta något nytt att ha på mig till utekvällen men hittade inget. Det är jättesvårt att hitta fina klänningar och sånt. Brukade hitta massor på Scala förut men den affären har fått så dåligt utbud. En gång provade jag typ åtta klänningar där, nu hittar jag inga snygga.

 
Får ta en till shoppingdag om kanske två veckor när folk har bränt slut på sina pengar. :p Haha. Vi funderade på att fika i stan också men kände oss lite för stressade för det.

Åkte hem och duschade (sparade en hel del tid på att inte behöva tvätta håret vilket var bra), tog en fördrink och gjorde mig i ordning. Sen möttes vi igen vid Älvsjö station vid halv åtta-tiden. Anna påstod att hon hittade hem till Camilla (vi har inte varit där på aslänge) men vi gick vilse. Sen stod det fel adress på eventet så vi irrade bort oss ännu mer, till slut fick vi kolla upp henne på eniro haha. Hon svarade inte i telefon nämligen.

 
Hos Camilla var det födelsedagsfest/förfest. Vi drack och åt kladdkaka o tårta. Och Camilla fick presenter.

Vi drog till stan rätt tidigt för Miranda och Antonia väntade. De hade jobbat sent så de åt middag inne i stan och mötte upp oss på Stureplan. Vi var på Solidaritet redan vid typ 23. Men det var skönt, ingen kö. Var typ dött när vi kom in men dröjde inte så länge innan det fylldes på. Jag gillade verkligen stället! Lite trångt när det kom mycket folk sen men annars var det jättebra.

En av vakterna tog kvällens bästa bild :)

Roligaste utekvällen på länge. Jag drog hem vid halv fyra, trots att de hade öppet till fem. Fick sån huvudvärk. Det blev fyllekäk på McDonald's i väntan på nattbussen. Kämpade så otroligt hårt med att hålla mig vaken på bussen. Ögonen åkte igen var femte sekund. Var så rädd att åka för långt, hade ingen lust att promenera i kylan. Jag lyckades gå av vid rätt station. :)

Idag vaknade jag av att telefonen vibrerade vid kl.13. Blev förvånad att det var så sent men det blir väl så när man somnar vid halv 5. Känner mig inte så farligt bakis men väldigt sugen på pizza. Det blir det nog till middag ikväll när Micke kommer hem, mys.

Shopping:
Förutom jackan som inte är med på bild
Visa fler inlägg