No one to call cause I'm just playing games with them all

Nu har det visst gått två veckor sen sist, blir allt mer sällan jag uppdaterar. Men vill inte sluta blogga. Sen orkar man inte göra det så ofta då det blir ett sånt projekt eftersom den här datorn är så himla seg. Tar jättelång tid bara att ladda upp bilder.. skulle verkligen behöva köpa en ny dator men vill inte lägga pengar på det just nu. Kan ju flytta när som helst och då behöver jag köpa säng, soffa, TV. Då är det bra om man har liite sparpengar åtminstone.

Valborg :)

Det går verkligen upp och ner just nu, humöret. Förra veckan var inte så bra för mig. Hade en rolig Valborg men sen känns det som att allt bara rasade. Den här veckan fortsatte likadant i början men sen blev det bättre. Helgen har varit jättebra. :)

En helt vanlig kväll hemma hos Camilla ;)

Middag och vin hos Emma framför Eurovision semifinal 1 i tisdags :)

Igår var vi ett gäng hemma hos Josefin o kollade på Eurovision. Var runt 12-14 pers. I första halvan av programmet ganska engagerade, men sen började man tröttna och hänga i köket o prata istället. Är inte lika engagerad i tävlingen as I used to. Tycker inte att Österrike skulle ha vunnit, eftersom jag tycker inte att låten var så himla bra. Vi hejade på Ukraina som hade den bästa låten. Imponerande dock att Sverige kom 3:a, trodde folk skulle tycka hennes låt var ett sömnpiller och glömma bort den.

Gänget igår

När programmet var slut drog vi ut. Hade inte planerat det direkt och ville dra till nåt billigt ställe så det blev Kvarnen. Jag hade aldrig varit där förut. Kommer nog inte gå dit igen i första taget. Extremt litet och supertrångt dansgolv och i övrigt inte så roligt ställe. Stureplan är mycket bättre än söder. Killarna föredrar söder medan tjejerna föredrar Stureplan.. :p

 
Så himla skönt, jag drack knappt igår så var aldrig full. Det kändes otroligt att vara pigg och helt närvarande hela kvällen, och ha kontroll över sig själv. Ska göra mer så hädanefter, förutom i Ayia Napa då. Där är det all in som gäller såklart. ;) Två månader och två veckor kvar!
#1 - - Anna:

It was a fun night :)

#2 - - Anna:

It was a fun night :)