Blame it on the night

Bättre att uppdatera ibland än inte alls. ;)

Efter två lugna helger blev det party nu senaste helgen. På fredagen tog jag det lugnt och åt chips till middag som vanligt. Sen fyllde jag år förra veckan också, det hade jag nästan glömt haha. Varje födelsedag blir allt mindre betydelsefull... denna gång var det 25. Ålderskris! Nu är jag närmare 30 än 20. :( Usch bävar inför dagen man fyller 30. Åren bara flyger förbi.

 
I lördags var det inflyttningsfest i Täby för Nichole som också fyllt år. Var längesen jag träffade det gänget. En himla resa ut dit men jag o Gustaf fick skjuts av Camilla och hennes dejt som hyrt en bil tillfället till ära haha. Det var middag där och krök, de hade assöta hundar. Sen drog jag o Gustaf vidare in till stan och till Amba för att möta upp andra gänget (Jenny & co). Jenny hade också fyllt år, alla novemberbarn som blev till runt alla hjärtans dag? Haha.

Kom in på Amba nångång efter midnatt, jag blev så sjukt trött därinne dock. Ålderdomen har hunnit ikapp mig.. :p Tyckte inte det var så bra musik där heller då. För ovanlighetens skull blev ingen utslängd denna gång.. det brukar annars vara standard på Amba. ;)
 
 
I söndags bokade jag o Gustaf resa till Gran Canaria en vecka, åker den 24 januari, nästan exakt två månader kvar. :) Härligt att ha nåt att se fram emot! Det är ju som svensk sommar där så finns ingen garanti för bra väder egentligen, men lite sol, semester, äta ute varje kväll, festa är ju inte helt fel. :D Reser med Airtours denna gång, de hade mest prisvärda hotell.

Blir dock strul att ta sig till Arlanda igen för flyget går kl.6 och inga tåg eller flygbussar går vid den tiden.. så dålig stil! Men denna gång kommer tunnelbanan gå i alla fall eftersom det är natten mellan fredag-lördag så får väl ta tunnelbanan till stan och sen taxi därifrån, blir så dyrt med taxi från mig.

Vårt hotell :) Bilder lånade från airtours.se

Idag har jag satt sprätt på lönen. Tog en snabbrunda på stan men slösade runt 1500-2000 kr. Det går fort att bränna pengar men betydligt långsammare att tjäna dem.. blev mest tröjor. Och en showergel som luktar väldigt gott. :D
Allmänt | | Kommentera |

You're gone and I gotta stay high all the time to keep you off my mind

Yo. Vet aldrig hur jag ska börja blogginläggen.

Veckan har gått fort som vanligt, sjukt vad tiden går. Snart är det jul. De spelade julmusik på stan idag... haha.

Har inte blivit nån träning denna vecka, very bad. Måste komma igång igen imorgon, känner mig som ett fläskberg just nu. Vågar inte ens ställa mig på vågen... bäst att låta bli tills jag tränat några gånger.

 
I fredags var jag bara hemma och hade myskväll. Flera serier som har haft säsongspremiär denna vecka. :) Och så tvättade jag, mindre kul. Hade samlat ihop två ikea-påsar så det var en del. Bokade en ny tid till nästa söndag, hoppas jag inte bangar då. Skönare att tvätta när det inte är så mycket. Skulle behöva ha en lugn helg men har ingen lust. Det är så roligt att festa! :p

 
Igår hängde jag bara hemma på dagen, var så himla tråkigt väder. Sen blev det iväg hemifrån redan vid femtiden för att dra på Halloweenfest i Brandbergen. En himla resa. Först tunnelbana till Gullmarsplan och sen buss på 40 min därifrån. Mötte Bill och Sarah och åkte med dem från Gullmars.

Var en asrolig fest! Min outfit var lite otymplig att gå runt i haha.. men den var rolig. Jobbigt att ta av hela när man skulle på toa dock. De hade en strippstång där som rasade ner när en kille svingade sig haha, var så jävla kul. Vågade inte riktigt skratta då dock, eftersom det såg ut att ha gjort lite ont när han rasade ner i golvet. Men skrattar gott åt det nu i efterhand.

 
Efter festen drog några av oss ut till caféet. Amanda, Bill, William, Christopher och jag tog en taxi dit, fett nice. Det var helt ok där men fortfarande inte mitt favoritställe direkt. Drog runt halv tre-tiden.

Idag vaknade jag av alarmklockan vid 12. Skulle ha visning kl.13 så var tvungen att gå upp och städa undan lite o göra mig presentabel. Tjejen var verkligen jättegullig så hoppas nästan att hon som kommer imorgon inte är det så det inte blir svårt att välja.
Party! | | Kommentera |
Upp