Baby I don't need dollar bills to have fun tonight

Haha jag har blivit som en gammal kärring som bara klagar på värme nu... och SVENSK värme dessutom, då är det illa. Har knappt tyckt man ens kan kalla det värme förut. Kanske är i klimakteriet? Haha. Det jobbigaste är när man ska sova... även med fönstret öppet är det så sjukt varmt.

Vissa kvällar är mina fötter så varma att jag får spola dem i kallt vatten innan jag ska sova. ;P Känner mig för varm hela tiden och haft huvudvärk i flera dagar nu. Samtidigt kan jag inte dricka massa vatten för då måste jag gå på toa HELA TIDEN. Aja nog med klagomål nu!

Nyligen börjat använda Snapchat, it's fun ;P

Lite midsommar

Missnöjda över att inte blivit bjudna på AW ;D

Prova kläder. Bought this one!

Godaste på länge

Haha, miss my Pumbaa <3

Dagens skörd. Jag o Jenny köpte likadana Awesome-topar, tänkte ha dem nån kväll när vi går ut ;P
 
Har bara blivit träning en dag denna vecka. Men bättre än inget. Får försöka bättra mig nästa vecka. Är så tömd på energi som vanligt. Trodde inte man kunde bli tröttare men fortsätter slå nya rekord. ;) Typ igår, tokdäckade före kl.19. Sov elva timmar inatt, så gaaaalet skönt. Var faktiskt piggare idag.

Idag efter jobbet åkte jag till Mall of Scandinavia och shoppade med Jenny o Jeanette. :) Det var kul! Blev inte jättemycket men kändes som det ändå, har inte shoppat på evigheter. Och våffla med Nutella, grädde och jordgubbar till middag, sjukt gott!! Så fick man lite järn i sig, jordgubbar haha. ;) Och äter bananer typ varje dag. Inte för att jag känner nån skillnad direkt menmen.

Vi var i Disney Store också. Var nära på att köpa ett Pumbaa gosedjur. Ångrar lite att jag inte gjorde det... så sjukt söt! Behöver mer sällskap in bed. ;) Haha.
Allmänt | | Kommentera |

Living life as if we had a choice

Bleeeeh what a shitty day. *spyr galla* Bara telefon hela dan på jobbet, which I just loooove. NOT. Och några riktigt griniga kunder. Okej det var typ två. Men de gjorde mig trött haha. Det blev sent igår så jag var sjukt trött idag. Ögonen var så torra i morse så fick typ vänta en timme innan jag kunde sätta i linserna.

Det värsta av allt dock var fågelskiten... känner just ångest att jag ska åka helveteslinjen, pendeltåg mot Uppsala. Och så när jag ska kliva på får jag en stor fet jävla fågelskit på mig!! Det var åtminstone tur att jag hade solbrillor på, annars hade jag fått fågelskit i hela ansiktet. För typ tre veckor sen var första gången i mitt liv jag fick fågelskit på mig och så nu igen redan?? Is someone trying to tell me something? ;P Haha.

Typ så ja.

The Whisperer - Sia
Rösten, texten... finaste låten <3

I alla fall på högtider, can't that much happiness at once!! Haha

Man måste lyssna på sitt horoskop :-) Will take care of this when weekend arrives ;)

Åkte till Upplands Väsby för att kolla på en lägenhet. Anna hoppade på i Solna och gjorde mig sällskap. My partner in crime when it comes to that stuff, my living GPS. ;) Förmodligen/förhoppningsvis blir det flytt dit i slutet av augusti. Vill egentligen inte bo ända därute men det är slim pickins... har drygt 5½ år i bostadskön och det räcker inte. Kommer nog behöva 7-8 år.

Får snurra runt ett tag till i andrahandskarusellen. Känns som det var typ igår jag höll på med bostadsstress fast det var två år sen nu. Tiden går så sjukt fort. Tiden går men ångesten består. :p

Nu är det snart sovdags. Måste lägga mig i tid ikväll så att jag är piggare imorgon. Är faktiskt träningssugen också. Får se om jag är lika taggad imorgon.
Allmänt | | Kommentera |

I'd long for a new beginning, but I couldn't look down

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag. Har funderat lite på om jag skulle sluta skriva helt o hållet, men nä. I'm just in a rut. Bara att ändra typsnittet så känns det roligt igen. ;)

Nä men vet inte riktigt vad jag ska skriva om när det inte händer nåt kul.

Har kommit igång lite med träningen igen. Eller har mest kört spinning, det är typ det jag klarar av. ;P Kan inte säga att jag hade saknat träningen alltför mycket men det var skönt att röra på sig. Känner hur fläsket liksom smyger sig på... sakta men säkert. Det går långsamt så det gäller att vara uppmärksam så att man inte bara blundar för det och sen sitter man plötsligt där och behöver gå ner 10 kg. Has happened before...

Måste skärpa mig med det jag äter också, senaste veckan har jag ätit nåt onyttigt varje dag. Ska käka yoghurt med bär nu istället när jag blir sugen på nåt gott. Har förätit mig på kvarg, kommer nog dröja ett bra tag innan jag kan äta det igen haha.

I år är jag inte ett dugg intresserad av beach 2016, shit vilken skillnad mot förra året då jag tränade som ett djur o var helt besatt haha. Har ingen solresa planerad och är inte ett dugg sugen på att sola eller bada i Sverige. Pallar inte sola, färgen försvinner ju så fort ändå. Och har blivit gammal, föredrar typ 15-20 grader framför 25 och uppåt. Det är inte skönt när det är så varmt när man ändå inte vill sola/bada. Och eftersom jag är fet i år så har jag inget intresse av att visa upp mig i små shorts osv. Bara tanken på att gå i bikini nu gör mig panikslagen. ;P

Blir galen på FB under högtider när alla ska posta hur kul och hur perfekt de har det, orkar inte! Skulle ta bort FB men det går inte, då kommer jag inte in på Spotify. Och om jag ska fixa ett nytt Spotify-konto som inte är länkat till FB så måste jag hålla på att flytta över mina spellistor o skit.

Har mest sovit denna helg. Mellan fredag-lördag sov jag 17 timmar, så galet skönt. Skulle kunna sova hela tiden känns det som. Den eviga sömnen. ;D Festa, sova, festa, sova.
Allmänt | | Kommentera |
Upp