Remember that day when we met for coffee and you were late

Förra veckan var jag sjuk, som alltid sista veckan i februari haha. Det börjar bli tradition, tre år i rad nu. Var borta från jobbet nästan hela veckan, klarar verkligen inte av att jobba när jag mår dåligt.

I helgen firade vi Anna som fyller 29 år på torsdag, men firade henne i förskott. Blev middag på Grekiska Kolgrillen på Söder, riktigt mysigt där faktiskt. Maten var supergod men tyvärr fick jag den äckligaste Margaritan jag någonsin druckit. Inte värd att kalla Margarita ens? Hade varit ok om den varit lite väl stark och smakat för mycket tequila but that wasn't the issue. Smakade typ salt och.. tvål? Svårt att beskriva. Tobbe klagade så slapp betala för den i alla fall. :) Fast vi drack upp den. Alla tog typ en klunk var haha.

Smirnoff Ice, var inte igår man drack det precis ;D

Haha på restaurangen fick jag visa leg och det visade sig att jag var äldre än servitören 8-)

 
Sen drog vi till Danne som hade lite fest. Där var bl a Tomas och Aijan som jag inte har träffat på evigheter, kom inte ihåg när det var sist. Måste varit typ ett år sen? Det fanns gott om alkohol och de andra körde beerpong. Jag tittade på men blev så sjukt trött haha.

Jag o Tommy drog lite efter tolv. Tog en uber från Spånga station. När vi kom hem till honom drog vi spontant till hans granne som är bästa vän med hans syster. De var asfulla haha. Väldigt välkomnande, typ "sätt dig bredvid mig", "sätt dig i mitt knä", "här får du en cider", "här får du en drink", "nu fyller jag på din drink" haha. Fett roliga. ;P Vi var där nån timme, gick och la oss vid typ tre tror jag. Hade jättesvårt att sova dock, har sovit asdåligt i tre nätter nu. Konstigt nog är jag inte så trött just nu... men det lär väl slå till rejält imorgon.

På tal om det så är det väl dags att varva ner nu. Ska väl kolla lite på Homeland och försöka komma i sleepmode.

Pizza o Girls-maraton i söndags, bästa <3
Allmänt | | Kommentera |

I had a dream we were sipping whisky neat

Well it's been a while. Har inte vetat vad jag ska skriva riktigt. Och så har jag haft massor att ta tag i som kanske inte är så roligt att skriva om haha. Men börjar ta tag i saker igen, det känns bra. Börjar se saker från ett annat perspektiv, och lära mig att istället för att undvika saker som känns jobbiga ska man bara göra dem. Ju mer man undviker desto jobbigare blir det och ångesten bara växer.

Ska inte ge mig in i en detaljerad utläggning om vad som hänt sen sist, delar istället några bilder. :)

Mammas sista födelsedagsprezzie kom lite sent, but better late than never! T-shirt med minions-tryck. Hon har aldrig sett filmerna men älskar dem ändå ;P

Beställt 3 st nya bikinis till resan. They fit 8-)

Had some reeeeally good food. Typ detta; fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter och BBQ-sås

Eskimå red på ett vildsvin ute på vischan

Testat Vigårda för första gången. Det var gott men köttet var lite blodigt för min smak. Blir alltid illamående när jag ätit sånt? Man skulle ju kunna tro att jag med järnbrist skulle må bättre av att äta en blodig köttbit haha..

Tecken på att det närmar sig! Tror inte jag ska beställa något dock. Man får ändå bara ta med sig en liter sprit när man rest utanför EU.

Förra lördagen. Min dygnsrytm börjar bli som en gammal tants. ;P

Förra helgen va pretty nice

Och i vanlig ordning blev jag sjuk sista veckan i februari. Tredje året i rad nu. Men hellre nu än om två veckor :p

Fick äntligen arslet ur vagnen och bokade klipptid idag! Såååå skönt att klippa av det slitna och det var alldeles för långt.

Lite lätt shopping samt fika med Miranda idag, mys =)

Har precis räknat ihop att jag följer 26 st serier haha, galet. Det har bara blivit mer och mer genom åren. Många slutar men det kommer alltid nya. Senaste jag börjat följa är Homeland. Hade aldrig kollat sådana serier för några år sen men guess I'm growing up. Gillar spänningen och att huvudrollen är manodepressiv är definitivt en bonus. Psykologi är fascinerande.
Allmänt | | Kommentera |
Upp