Now when you close your eyes, just breathe

Äntligen är årets sämsta månad slut! Februari är den kortaste månaden och sen är det snart dags för semester. :)

Förra veckan var typ den längsta och bland de värsta någonsin. Maximal ångest och allting kändes bara som ett helvete utan ände. Fick ingenting gjort då heller förstås, förutom att jobba. Work work work...

Denna vecka känns det (hittills) bättre i alla fall, peppar peppar. Får passa på att göra lite måste-grejer nu sålänge jag känner mig någorlunda positiv och har lite energi, innan det försvinner. Då vet man aldrig hur lång tid det tar innan nästa window of opportunity. ;P

En regel vi har på jobbet haha, för jag har en tendens att avbryta folk mitt i för att jag blir ivrig ;D

Lunch med mamma i Väsby centrum förrförra helgen

Drunken monkey

Pretty tasty ändå :)
Igår handlade jag och lagade mat. Låter helt normalt. Men inte för mig. Sist jag lagade mat var nog maj förra året? Det blev två påsar miniköttbullar, tacokyckling, kokt potatis och broccoli. Så nu har jag så det räcker några dar. Hade matlåda idag, folk på jobbet blev nästan chockade haha. Now there's something you don't see everyday... annars är standard en yoghurt eller ingen lunch alls. Tog faktiskt bara en halvtimme att laga maten men fan vad disk det blev. Inget man orkar med varje dag precis. Då gäller det att laga mycket mat när man väl gör det så att man inte behöver göra det varenda jävla dag.

Idag efter jobbet blev det gymmet. 62 min spinning, svettigt. Runt 180 i puls, borde väl vara rätt bra. Sen fick jag kramp som fan i tårna på vägen därifrån så fick byta tillbaka till gympaskorna på väg hem. Missade tåget dessvärre.

Idag

Bossen har fyllt 60 så här pimpar vi hans rum

 
Efter 164 dagar utan choklad är det nu över. Hade kunnat fortsätta men känner att det inte riktigt är värt det längre. Sötsuget har ju minskat vilket har varit bra. Men jag har typ inte ens gått ner ett gram haha. Det är väl någorlunda logiskt med tanke på att i samband med chokladstoppet drog jag också ner på träningen ganska mycket för att jag inte orkade. Nu har jag kommit igång lite i alla fall, och tänker att om jag fortsätter laga mat så håller sig sötsuget i shack förhoppningsvis.

Nu är det dags för ett avsnitt av The Affair innan sängdags. :) Är på säsong 3 nu (sista som finns ute), sen är det bara att invänta säsong 4. Serien har varit över förväntan faktiskt, alltid trevligt.

I've been looking for answers I don't want to hear

Helgen var rätt tråkig och deprimerande men tog en positiv vändning idag. :)

Igår sov jag ut till 9. Hmmm... det är sällan jag kan sova längre nuförtiden?? Tantvarning. Ibland när jag vaknar en helgmorgon är jag så trött att jag skulle kunna sova hela dagen om jag inte tvingar mig upp men oftast vaknar jag runt 8-9.

Kollade på säsongens första avsnitt av Gladiatorerna (fett nice att det börjar tidigt i år, i samband med att min träningsmotivation är tillbaka!) med kaffe och yoghurt+bär+granola till frukost. Var aspepp på gymmet men när jag väl kom dit avtog det lite. Körde bara 45 minuter. Men betydligt bättre än inget. Hade inte planerat att träna under helgen egentligen. Med tanke på min dåliga dagsform så borde jag vara nöjd om jag klarar två dagar i veckan. Tre blev det nu denna vecka.

Before-picture. Vik hädan, chipsmage!

Nu börjas det med gymselfies igen... don't hate me

Sen blev det serier, bagels och chipsrester. Trött och tråkig kväll. Men jag behövde en lugn kväll I guess.

Idag vaknade jag typ exakt 9:00. Försökte somna om men det gick inte. Espresso till frukost. Dusch, lite småplock hemma. Sen åkte jag till Mall of Scandinavia där jag mötte Anna.

Kikade först lite på H&M eftersom jag hade presentkort där. Hittade inget intressant i klädväg (i alla fall inte sommarkläder som jag är ute efter nu) så blev lite smink och badrumsgrejer som jag behövde istället. Blev till slut fyra topar/linnen/t-shirts från lite andra butiker. :) Nöjd med dagens skörd ändå. Får köpa mer sen. Ska göra en bikinibeställning på nätet också. Gör nog det på jobbet nångång om det är lugnt... orkar typ aldrig göra det hemma, är för trött. ;P
 
Nu ska jag fortsätta kolla på senaste serien; The Affair. Är bara på avsnitt två hittills men den verkar rätt bra.

Grattis mamma som fyller 52 år idag. Gillar denhär bilden på oss haha

Friday the 13th

It's been a rough week. Det blev lite för mycket på en gång. Läste nåt klokt någonstans att man får ångest för att man tänker att man ska göra allt på en gång. Det är så typiskt mig - vill alltid att det ska gå från noll till hundra direkt och då blir det för mycket så att allting bara kraschar istället. Så blev det. Kan aldrig lära mig att bara ta en sak i taget. ;P Annars får jag ändå ingenting gjort, men jag lär mig aldrig verkar det som?

I tisdags träffade jag Emma o Jenny efter jobbet och tog en fika. Mysigt! Var så längesen jag träffade dem båda, tror det var typ i somras innan jag åkte till New York? Galet ju. Känns som att jag träffar folk mer sällan sen jag flyttade ut hit.

Vi pratade om att vi typ får skicka veckobrev till varandra för även om det var aslängesen vi sågs sist så kommer vi knappt på nånting att berätta om vad som hänt. Om man tänker tillbaka känns det som att ingenting har hänt typ?? Alla småsaker faller ju bort på vägen.

På tal om det längtar jag typ tills det är dags att flytta... om jag hittar något någorlunda bra. Det är för långt från stan och hatar verkligen pendeln. Kollade lite i bostadskön igen men det mesta vettiga ligger under kötid på 9-10 år. Har stått 6 år nu.. :( Feels like it'll never be enough.

I onsdags blev det spinning efter jobbet. Det var sjukt jobbigt. Passet i sig var bra men instruktören var sådär, eller ja, det var väl mest musiken som inte var bra. Och på alldeles för låg volym! Därför jag föredrar att köra spinning själv. Men det är kul med gruppträning med, nu när jag peppat så många kollegor. Får variera.

Igår blev det bara för mycket. Den dagen kan vi stryka. Fick en ångestattack och hade kraftig hjärtklappning och yrsel hela dagen. Vilade och la mig tidigt så idag kändes det lyckligtvis mycket bättre.

Ska ta det lugnt i helgen också och samla krafter inför kommande vecka, har ett fullspäckat schema.