Summerburst 2017 part II

På Summerburst dag 2 var inte vädret med oss riktigt.

Under dagen tog vi det lugnt, tvättade och sen åkte vi till Vällingby centrum. Handlade så vi har massa snacks för idag (räknade med att vara bakis men så blev det inte;) och nya t-shirtar till Tommy. Köpte med lunch från Subway.

Lite av Annas bilder från dag 1

Sen var det förfest hos Erik kl.5. Var inte lika taggad dag två, mest seg och trött och inte speciellt alkoholsugen. Det blev inte så mycket dricka. De ändrade spelschemat hela tiden och flyttade Deadmau5 tidigare, till slut skulle han börja spela redan kl.18:30. Så vi satt utanför festivalområdet på gräset och lyssnade på hans spelning, så att Erik som inte hade biljett kunde vara med.

När vi skulle in var det aslång kö, aldrig varit med om det förut. Har visserligen alltid gått in tidigare på dagen. 19:35 ställde vi oss i kön, tog 40 minuter att komma in. Anna sprang iväg som en raket till toan. Blev nästan mosad på väg in till toan, folk är heelt galna haha. Kan inte vara kul att jobba som vakt där. Galna brudar överallt. ;P

Tommy fick en peruk av Tobbe haha

 
Dimitri Vangelis & Wyman körde efter Deadmau5. Bara en liten stund efter att vi kommit in på festivalområdet så började det spöregna... övervägde nästan att åka hem. Men just då började Bieber, några minuter tidigare. Anna fixade regnponchos åt oss från Nordea-tältet. Det hjälpte jättemycket faktiskt.

Miranda o Anna köpte langos och vi dansade lite till Bieber. Men han sög verkligen. Totalt oengagerad, divig och sjöng såklart inte live. Big surprise. ;) Nu kan man säga att man sett honom i alla fall.

Vi var fett otaggade då och sen var det en liten paus innan the big final act. Det regnade och regnade. Men det var värt väntan. David Guetta är grym live! Han har ju så sjukt många bra låtar och mixar ihop dem hur bra som helst. Det bästa var när han körde tio år gamla låtar, de man först hörde med honom som introducerade mig till hela den elektroniska musikscenen.

Haha nooooo thanks!

Erik frågade om vi hade mysigt o då skickade jag denna ;)

 
Vi drog lite tidigare igen, för att slippa kaoset. Tobbe o Erik hade varit på fest och stod utanför och mötte oss. De skulle lyssna klart men jag, Miranda och Tommy åkte hem. Vi matchade tunnelbanan så bra på fredagen och ville göra det igen. Oldies haha. Orkar inte festa vidare. Och så var man dyngsur dessutom.

När vi kom hem gjorde vi en nattmacka och såg ett avsnitt av Modern Family. Fett mysigt. Idag står absolut ingenting på schemat. Skiter i om det är sol eller inte, ska bli såå skönt att bara ta det lugnt. :)
#1 - - Anna:

Är det min Sambo han till vänster med de galna ögonen???