Everything's gonna change with trigger fires

Slut på sista helgen i november.
 
Det roliga är att jag igår kväll fick för mig att det var måndag idag, men det gjorde mig typ inget? Om det hade hänt när jag hade mitt förra jobb hade en extrem våg av ångest sköljt över mig direkt. Såhär tre månader in är jag fortfarande förvånad över hur mycket bättre allting känns sen jag bytte jobb. Amazing.

Tommy är en riktig nattuggla och är uppe sent och sover länge på helgerna. När han vaknade igår sa han något jag aldrig trodde att jag skulle få höra. Han ville shoppa haha! Det har jag då aldrig varit med om förr. Brukar vara jag som tvingar med honom på det.

Kändes som ett suicide mission att åka till MoS under löningshelg OCH black weekend, dessutom när julen börjar närma sig också. Men det var inte så farligt som jag trott, tyckte inte det var mer folk där igår än när vi var där för två helger sen. Ändå orkar man inte så länge.

Söndagsfika idag <3

Men det gjorde inget för det gick fort. Tommy var ute efter en ny vinterjacka, och precis som jag så hittade han en snygg och varm på Superdry. :) Mission accomplished och det blev en snabb visit, skönt. Orkar sällan shoppa särskilt länge när det är mycket folk. Jag orkade inte ens kolla på något åt mig själv trots att jag har presentkort kvar.

Idag har vi gjort det vi alltid gör på söndagar - slängt skräp, pantat burkar och handlat mat. Nästa söndag kommer nog inte bli lika produktiv dock. ;P Kommande vecka kommer se ut lite annorlunda mot denna, lite mindre jobb och mer planer. Och minst ett gympass har jag lovat mig själv.

Plus att jag har gett mig själv chipsförbud nu. There, I said it. Förra året vid ungefär samma tid hade jag chokladförbud i 170 dagar, vilket gjorde susen för sockerberoendet. Nu blir jag sällan choklad eller sockersugen, bara någon gång ibland och då behöver jag inte hur mycket som helst för att stilla suget. Tänkte göra samma sak med chips nu.

If you're crashing, we'll take it slow

Black Friday!

Mår bättre denna vecka än förra då jag bara jobbade två dagar. Det är inte bra för mig att inte jobba, blir bara slö. ;P Nu har jag jobbat hela veckan.

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Har bara jobbat och åkt hem. Igår när jag kom hem hade Tommy en överraskning - han hade köpt nya wireless-lurar åt mig! :D Jag tappade ju mina gamla för ett tag sen och ville inte lägga pengar på nya. Nu märker jag verkligen hur mycket bättre ljud och framför allt bas det är i dessa jämfört med de andra gamla skruttiga jag hade som höll på att falla isär.

 
Idag har det varit lugnt på jobbet. Som det är på de flesta av mina uppdrag. Men skönt en fredag! Tommy och jag bestämde för ett tag sen att vi skulle köpa PlayStation 4 till oss själva i julklapp. Nu slog vi till på rean, köpte hem från cdon. Blir kul! Nu på vintern vill man ju knappast spendera tid utomhus, så bra att ha något mer att göra förutom att kolla serier. Ska bara bestämma vilka spel vi ska ha också. Blir bland annat Last of us och Spiderman.

 
Blev plötsligt väldigt trött så det blir nog en tidig kväll haha. Inte ovanligt för mig på fredagar.

You take me places that tear up my reputation

Två dagars upplärning på mitt åttonde ställe, over and done.

Vaknade klockan fem igår morse och hade ångest. Det händer inte ofta numera. Men jag hade plötsligt ingen lust alls att komma till ett nytt ställe. Det är alltid lite jobbigt innan man vet hur det är där. Hade lite förutfattade meningar om att det skulle vara superstelt/seriöst p.g.a klädkoden.

Tog mig i kragen dock och klev upp klockan sex. Och det blev inte som jag tänkt mig. Trevligt, avslappnat ställe med trevliga personer som jobbade där. :) Lugnt var det också och inte så mycket att lära sig så har haft två sköna dagar.

Idag. Jag är normalt inte ett fan av pudlar och skulle aldrig skaffa en själv, men denna mini var ju bara för gullig. Matte var borta typ en minut för att hämta något och när hon kom tillbaka hoppade hunden på henne och var superglad haha <3

Det roliga var att städerskan från mitt gamla jobb kom dit (hon har tydligen också slutat på mitt gamla jobb), och hon kände igen mig haha.

Idag åt jag lunch med Emelie som jobbar i närheten! Det är en stor fördel med att jobba på olika ställen, träffa på vänner överallt. Vi hade inte setts sen hennes bröllop i augusti förra året. Good to catch up. :)

Imorgon jobbar jag 10:30-14:30 så det ska bli skönt. Framför allt med sovmorgon och att hinna äta frukost.