It's like I waited my whole life, for this one night

Måste börja inlägget med att spy lite galla över chromecast. Visst, det är skitbra - när det funkar!! Vad är grejen med att man måste starta det typ femton gånger innan skiten funkar? Och för varje gång känns det som att det bara tar längre tid... om det är något som gör mig frustrerad så är det teknik haha.

Anyway. Igår blev jag inte bokad på något jobb så körde en lazy day och kollade på The Office hela dagen. Då passade det bra att ha kvällsplaner. När Tommy kommit hem och fräschat till sig så gick vi till O'Learys i Vällingby. Bubbel/öl. Sen gick vi till hans mamma för att äta middag. Tacooooos. Tacos är alltid rätt. Trevlig kväll, sen promenerade vi hem. Det var jätteskön temperatur och mysigt med en kvällspromenad. :)

Idag har jag jobbat heldag, 8-17. Samma ställe som jag blev upplärd på i tisdags, men nu alltså dag två. Dag två känns alltid sååå mycket bättre än dag ett. Har så mycket mer koll nu.

 
Träffade Gabriella på lunchen, hon jobbar nästan precis bredvid. Ingen av oss var särskilt hungrig + jag är fortfarande superfattig så vi tog en fika på Wayne's till lunch. Jag tog en yoghurt och en salted caramel latte, mums! Tiden går fort när man har roligt. Arbetsdagen gick inte riktigt lika fort. Men nu trivs jag på det här stället också, fast det är på gränsen till lite för lugnt. ;P

Gillar t.o.m vardagen nu och denna vecka har det knappt ens varit jobbigt att gå upp tidigt. Det hjälper förmodligen att jag går och lägger mig så tidigt också haha.

Nu är jag astaggad inför imorgon - fredag!!! Seriekväll (många av mina serier har börjat igen) och snaaacks. Förutom Tommy så är fan chips min största kärlek. <3 Hahaha.

Floating in the dark, I'm swimming in the sound

Redan onsdag. Det är galet vad fort veckorna går när man jobbar olika tider som jag har gjort senaste veckorna. I like it.
 
Sen har det å andra sidan blivit mindre jobb än hundra procent men förväntar mig mer jobb framöver när jag är upplärd på fler ställen.

Miss my girls <3

Igår var jag på upplärning på ett nytt ställe i stan, 8-12. Sen hälsade jag på på gamla jobbet. Det var så roligt att träffa alla igen, har verkligen saknat dem. :) Stannade där en stund och minglade. Sen drog jag till gymmet på Hötorget och tränade i ca 45 min. Tänkte först köra spinning i en timme men fick så sjukt ont i rumpan haha.

Igår såg jag första avsnitten av två nya serier. Young Sheldon var sådär, verkade inte så jättekul men jag tänkte ge det åtminstone ett avsnitt till. The Good Doctor däremot var intressant och ska bli spännande att följa och se vad som händer.

Cruise weekend

Helgen har spenderats på kryssning. :) Det var dags att utnyttja Tommys 29-årspresent som han fick av mig.

På fredagen var jag ledig, tog en obetald semesterdag. Gick upp när Tommy åkte till jobbet. Käkade frukost kl.8 på morgonen framför Nyhetsmorgon... nu är man gammal haha. Men det var mysigt. Sen städade jag lite och bäddade rent så att det skulle vara fräscht hemma tills när vi kom hem igen.

Vi tog bilen och åkte i god tid till Värtahamnen, man vet ju aldrig om det är trafik. Men det var inte trafiken som var problemet denna gång. Vi parkerade, sen irrade vi runt i regnet ett tag men hittade inte terminalen. Insåg att vi måste tagit fel parkering, den var längre bort. Körde till rätt parkering, precis utanför terminalen, men där var det fullt... cirkulerade några gånger men sen gav vi upp och åkte tillbaka till den första parkeringen. Och så fick vi promenera tillbaka i regnet, inte lite sura vi var då haha.

 
Jag hade bokat deluxe-hytt. Den var nice men var väl mest besviken på att badrummet var likadant som i de små hytterna. Minibaren var gratis men det var väl inte det roligaste utbudet. Vi tog med hem. Det var fyra läsk, två vatten, två småflaskor vin och två öl. Det bästa var nog att det ingick specialfrukost båda dagarna. :) Med bubbel till.

Vi började med att ta en drink i en bar. Tommy tog en öl + Fireball, jag tog en Mojito. Sen gick vi till hytten och vilade ett tag. Käkade middag på Grill House, enda restaurangen jag tycker är okej på de där båtarna. Båda tog fläskfilé. Sen funderade vi på att bada/basta, men det låg bara massa gubbar i jacuzzin (surprise surprise ;D) så det kändes inte så trevligt.

 
Lördagen börjades med specialfrukost där det ingick ett glas bubbel. Bästa var minicrossainter med Nutella. Tommys favorit var äppelcrepes. Och bacon är alltid nice. Dåligt ägg-utbud dock, fanns bara äggröra vilket jag inte brukar gilla, brukar vara för geggig. Kaffet däremot var top notch.

Framme i hamn i Riga vid 11. Vi var typ först ut. Det var jättefint och soligt väder, man fick vårkänslor. Vi strosade runt i stan, drack drinkar på olika ställen (delade bland annat på en liter Mojito). Och så käkade vi på KFC. Är inte så förtjust i det dock, tycker det är alldeles för friterat. Köpte med oss en magnet också, vi samlar på kylskåpsmagneter från alla länder vi åker till.

 
Sen tog vi bara en fika på båten. På kvällen satt vi i Starlight Palace och kollade på bingo, födelsedagsfiranden och någon dansshow.

Nu är vi hemma igen. Kör en tvätt och kollar på The Office. Ska käka pizza senare. :D