But I got a mind to show my strength

Oj vilken vecka det blev. Roligaste jobbveckan hittills men även stressigaste haha. Vilken otrolig skillnad det är på att jobba med något stressigt som är roligt till skillnad från stressigt och tråkigt (förrförra jobbet ;). Men det är nog det som ger en större risk för utbrändhet för om man har kul samtidigt så kör man nog på längre tror jag.
 
Jag hade inte pallat med såna här veckor ofta, märks av snabbt att en mix av kanske inte världens högsta stresstolerans tillsammans med lite mer åt introvert-hållet gör en helt slut. Blir mindre vila när det är så fint väder också (klagar INTE! men...). På söndag ska jag försöka att bara ta en så lugn dag som möjligt och inte göra någonting, förutom kanske komma iväg till gymmet en stund.
 
<3
 
För att summera så har vi typ haft som en aktivitetsvecka på jobbet, med events varje dag. Som jag haft ansvar för, därav stressen. Det är mer att tänka på än man tror, särskilt om man inte gjort något liknande förut. Men himla kul jobb alltså! Det mest intressanta var en föreläsning om att förebygga stress och det roligaste var gym-aktiviteterna.
 
I tisdags efter jobbet mötte jag Tommy i Vällingby c. Var typ varmaste dagen hittills så kände att det vore mysigt att ses där och ta en glass åtminstone. Så det gjorde vi, och promenerade hem.
 
 
På onsdagen var det en liten AW på kontoret, det bjöds på bubbel med jordgubbar, aperol spritz (alltså har insett att jag faktiskt inte gillar det), chips, glass.. det blev middagen haha. Jag stannade bara drygt en timme dock, var såå trött. Hade visserligen lite sovmorgon den dagen men startade morgonen med en introduktion till self-defence vilket krävde lite energi haha.
 
Igår var den roligaste men mest stressiga dagen. Vi hade en liten mini-hälsomässa med två gym som kom och hade tävlingar, special offers och det mest lockande av allt - kroppsanalys! Då fick man se sin fettprocent, vattenvikt, bmi, bmr etc. Det mesta var ungefär som jag förväntat mig, förutom att vikten var några kilo lägre än jag trott (fantastiska nyheter;) och då hade jag ändå kläderna på + mobil i fickan.
 
Yoga-time - skönaste strumporna :)
 
Och sen vattenvikten. Tydligen skulle jag kunna gå ner 7 kilo i bara överflödigt vatten, galet! Det beror mestadels på att jag inte dricker något vatten, så då samlar kroppen på sig vätska. Lite motsägelsefullt men så är det haha. Så får verkligen försöka dricka mer vatten nu, har fått tre vattenflaskor denna vecka så tänkte ha en till gymmet, en till jobbet och en backup.
 
Sen hade vi en yoga session på Balance-gymmet i närheten. Gud vilket lyxigt gym, men så kostar det därefter också. Man får alltid kläder, handduk, vatten, lås där så man behöver inte ha med sig någonting. Egentligen är jag inget fan av yoga men va fan som en del av arbetet why not? ;) Det är jobbigare än man tror, fick t.o.m lite träningsvärk haha.
 
 
 
Blev typ groggy av att andas så mycket som man skulle i början. Det är bra att tänka mer på andningen i vardagen I guess. Märker att jag ofta håller andan en stund när jag ska koncentrera mig på något (särskilt när jag är stressad).
 
Sen efteråt fick jag en rejäl huvudvärk, och blev helt seg och lite för avslappnad tror jag. Fick typ ingenting gjort på jobbet resten av dagen, tur att det inte var så mycket kvar. På kvällen hade mitt konsultföretag sommarfest/grillbuffé på Blekholmen. Roligt att det var just där, mitt förra jobbs stammis-AW-hak typ, eftersom det ligger precis vid det kontoret.
 
Är nog ingen fara att jag glömde min vattenflaska på gymmet sist haha
 
Var en riktigt trevlig kväll. Toppenväder som det varit i hela maj, jag var lite för varmt klädd dock. Det är svårt med dresscode och när man inte vill ha klänning eller kjol på jobbet, ja då får man lida lite. ;P Så himla kul att träffa massa gamla kolleger, vi hade så mycket att prata om. Riktigt god mat (grillpremiär för mig i år), och tre drinkbiljetter. Så lite rund om fötterna men precis lagom.
 
Idag har jag varit lite piggare än igår i alla fall. Och tog en lunch i solen med två kollegor. Det är bra att de får med mig ut ibland, kör oftast bara på utan lunch nu när jag inte har fasta tider för det.
 
 
När jag kom hem idag och såg röran (har typ inte orkat plocka undan en enda grej denna vecka haha) kände jag bara fuck it, orkar inte fixa något idag heller. Men fick ny energi efter middagen så vart väldigt effektiv. Körde disk, tvätt, plockade undan, rensade ut lite plagg ur garderoben (vi ska samla in kläder på jobbet som ska skänkas), fixade ihop en retur på en klädbeställning, kollade spel vi ska ha med på resan, tidrapporterade.
 
Känns bra att ha gjort ett ordentligt ryck idag, imorgon har vi planer och på söndag vill jag bara ha en riktig vilodag. I alla fall början av nästa vecka kommer vara väldigt hektisk också. Oavsett väder på söndag så vill jag bara vara sjukt osocial och göra så lite som möjligt. Stänga av hjärnan för dagen.
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Kul vecka! 🌞

#2 - - Anna:

Kul vecka! 🌞

Upp