Sleepless shopping on Mother's Day

Perfekt söndag. :) Förutom att jag knappt har sovit inatt. Av någon konstig anledning så kunde jag inte somna förrän klockan fem på morgonen. Blev inte mycket djupsömn efter det heller. Får verkligen hoppas att jag får någon sömn inatt, annars kommer jag vara ett vrak imorgon.
 
 
Vi tog bilen och mötte mamma i Täby centrum vid ett. Så härligt att åka bil och känna vinden i håret igen (öppet fönster). Blev bra shopping för både mig och Tommy. Tre sommarklänningar från H&M som mamma betalade, tre såna assköna bh:ar från Cubus i nya färger och en topp från Hollister. Tommy shoppade loss på Hollister, han köpte en skjorta, ett linne, två t-shirts och ett par shorts. Blir snyggt till resan. :D
 
Sen käkade vi på en kinarestaurang i närheten. Det var jättegott och mamma fick ett gratis glas bubbel p.g.a Mors Dag. Trevlig personal också.
 
 
När vi ätit kollade vi några butiker till. Avslutade med Rusta där det blev en del köp. Mest badrumsprodukter och även en helkroppsspegel för 29 (!) kronor. De hade även uppblåsbara pizzaslices som man kunde flyta på i pooler, ville så gärna köpa en haha. Men lite för tungt att släpa med till Grekland, och så ska den blåsas upp också. Men hade varit kul. ;P
 
Nu är vi hemma igen och har kört en disk och just nu en tvätt. Skulle kunna gå och lägga mig nu men måste vänta på tvätten så att jag kan hänga den sen. Lika bra, lite väl tidigt att somna nu. Ska se om jag hittar någon bra film att se kanske.
Allmänt | | En kommentar |

Nyklippt kulturdag med fylleshopping

Härlig lördag :) Förutom att någon (nämner inga namn) hade glömt att stänga av alarmklockan som väckte mig (men inte honom) i morse! Arrgh. Plus att en geting försökte ta sig in för typ tredje morgonen i rad. Måste finnas ett getingbo i närheten eller nåt. Roligt hur man ser på pulsklockan att den gick upp på rött just när getingen kom haha.
 
Så ännu en natt utan någon vidare bra sömn, varit så hela veckan. Hoppas jag sover bättre inatt. Kl.13 hade jag klipptid hos Tommys frisör. :) Just att klippa mig är en social situation som jag inte är särskilt bekväm med - I hate smalltalk! Haha. Men han är så mysig, Tommy har gått hos honom i många år och är stammis. Så vi går tillsammans. Det sköna är att jag inte behöver klippa mig så ofta. Men det känns såå bra nu, så lätt och fräscht. Behövdes verkligen inför sommaren.
 
Haha där bak kommer jag rusande efter att ha slängt soporna
 
 
Sen skulle vi bara sitta en stund på Gnarly men det blev längre än så. Visade sig vara någon kulturdag i centrum så det var lite uppträdanden. Några hiphopartister som Tommy tyckte var bra. Och så var det varmare än väntat, trodde det skulle vara mulet hela dagen. Nu har jag också en bonnbränna haha.
 
Blev fyra öl för Tommy så han blev ganska packad haha. Lite fylleshopping på det. ;P Han köpte ett par rosa badbrallor med pelikaner på, från Carlings. Snackade med hon i kassan och berättade om att han ska köpa Baywatch-badbrallor från Frank Dandy. Hon visste inte ens vad Baywatch var haha, too young. Kommer fler och fler tecken på att man är gammal nu. Sen köpte han även ett par nya skor på Stadium, och så gick vi till Hemköp och köpte lite kaffebönor i lösvikt. Amaretto och Irish Cream, mums!
 
 
Köpte med McDonald's-mat som fyllekäk. Precis som sist så glömde de en av våra pommes. Denna gång såg vi till att kolla det innan vi gick. Otroligt nog fick vi bra service! Var helt chockad nästan. Det gick superfort, fick en ny direkt och slapp betala för den.
 
Äntligen en människa som kan service. Möter alldeles för många personer som inte borde vara i servicebranschen tyvärr. Jag har jobbat med det själv så jag vet hur svårt det kan vara ibland, men antingen får man lov att bita ihop eller söka ett nytt jobb.
 
Käkade framför Netflix-filmen Ibiza (rätt kul) och nu är det nog dags för mig att vila en stund... är svintrött.
Allmänt | | En kommentar |

Right now I'm in a state of mind I wanna be in like all the time

Fredag! Alltid efterlängtat, men denna vecka har faktiskt varit min bästa hittills på detta jobb. På nästan two month anniversary'n (imorgon är den exakt men då jobbar man ju inte).

Igår köpte jag varsitt fitnessarmband åt mig och Tommy, vi hade kollat lite på det för några veckor sen. Inget fancy men kul att testa. Är faktiskt intressant att se. Kanske lite mer intressant när man faktiskt tränar haha. Men den mäter puls, steg, brända kalorier och sömn. Och så är det en klocka förstås. Och man kan få notiser.
 
Pulsmätaren var lite skum först, den behövde väl vakna till haha. Satt bara på kontoret medan den under loppet av en timme visade en puls på allt från 60 till 122 haha.
 
Dagens puls, mycket upp och ner haha. Men vilopulsen ser ju bra ut i alla fall :)

Inte så mycket djupsömn om man ska tro på denna.. den biten tror jag på, däremot stämmer det inte riktigt i slutet. Vaknade före 5 men somnade om efter ett tag. Ska bli spännande att se efter inatt, brukar sova mycket bättre på helgerna :)
 
Idag käkade vi lunch på Dramaten-trappan i solen, jag och några kollegor. Mycket trevligt! Man behöver verkligen komma ut lite på dagarna. Jag har varit dålig på det och varit instängd på mitt lilla rum mest hela dagarna. ;P
 
Tommy hämtade mig vid Islandstorget efter jobbet. Åkte till City Gross och handlade lite smått, sen köpte vi med oss gyros från Grekiska Kolgrillen. Sjukt gott! Därefter blev det lite bubbel på balkongen. Fira sommaren, bilens återkomst och att han just fick löneförhöjning vilket alltid är välkommet. ;)
 
<3
 
Nu har jag precis onlineshoppat lite! T.o.m det var tråkigare än förväntat, jag gillar tydligen inte alls shopping längre verkar det som? Är typ mer jobbigt än kul. Däremot kommer det bli roligt att få grejerna. ;)

Först beställde både jag och Tommy linser från Lensway, och så fick man ett par solbrillor på köpet som han valde ut. Jag måste också köpa det, minst två par nya tänkte jag. Men de måste provas.
 
Sen beställde jag två böcker från CDON till semestern, och Frank Dandy-undies till karln. De är så himla snygga. Last but not least blev det två t-shirtar och en bikini från Zalando men de visar jag inte nu. Kommer bilder med dem på sen istället. ;P
 
När de här är på blir bara for my eyes only dock ;)

Semesterläsning :))
Allmänt | | Kommentera |
Upp