One kiss is all it takes, fallin' in love with me

Saturday night.
 
Nu är det verkligen sommar. :) Strålande sol och 24 grader idag!! Hade en jättemysig dag med Tommy. Sov ut till ca halv tolv, åt frukost och sen begav vi oss ut på långpromenad i värmen. Gick till Hässelby Strand och gick längs vattnet där. Stannade vid ett bad där Tommy tog en öl innan vi gick vidare.
 
Promenerade sen vidare, jag kände på vattnet och det var faktiskt inte chock-kallt. Men tänker inte bada för det. ;P Hamnade i Vällingby centrum till slut, där blev det standard med häng på Gnarly. Pratade om att vi vill åka till Hawaii, kanske nästa senvinter/vår? Måste kolla vädret också, när man kan åka dit.

 
Glass på väg hem, sen köpte vi med oss varsin gyrostallrik från grillen härnere. Kom hem, tog en dusch, powernap och nu kollar jag på Eurovision. Det är dåligt som vanligt haha. Men måste ändå titta varje år. I år har jag inte ens hört Sveriges bidrag. Tycker han är så töntig att det är pinsamt haha. Inget kommer ju någonsin slå Euphoria ändå känns det som. ;)
 
Nu har syrran bokat flyg hit, hon kommer och hälsar på 15-19 augusti! :) Ska bli så kul. Både att träffa henne efter alla dessa år (vad är det, minst 23 år sen vi sågs?), introducera henne för vänner och visa henne runt. Få turista i sin egen stad och berätta saker om den. Inte för att jag är värsta experten haha.
#1 - - Amanda:

Åh vad kul med besök från syster! så spännande :D