To come and blind us, let's just believe their lies

Myshelg. :) Precis vad jag behövde.
 
I fredags hade jag den perfekta arbetsdagen. Lagom mycket att göra, visste hur sakerna skulle göras, hjälpte kolleger etc. Känner stor skillnad mot förra jobbet, här kände jag redan efter nån vecka att det var rätt - medan jag på förra kämpade på och hoppades att jag skulle trivas bättre men så blev det inte. Tur att jag har hittat rätt, det blir väldigt mycket vardag nu kommande två åren med mycket sparande och inga vinterresor.
 
När lönen kom blev det lite shopping. :)) Beställde 4 tröjor från Zalando, lite smått o gott från Apotea (sånt därnt som man behöver) och köpte en tröja på BikBok. Sen väntar jag på en hoodie från USA. Så det räcker nog för den här månaden, kanske köper lite undies också bara.
 
I helgen har vi bara varit hemma. Igår åkte vi och handlade lite och köpte nya PS4-spelet Red Dead Redemption, som precis kommit ut. Så resten av dagen blev det att spela det. Det var riktigt bra faktiskt, värsta cowboymiljön. Rida och ta hand om hästar, skjuta, slåss, råna osv.
 
Höstens nya spel vi köpt - kommer gå i ide denna vinter ;D
 
Sen har jag fått gott om sömn och god mat. Redo för en ny vecka.

You could shoot me with a gun of gold if I was unbreakable

Är så trött den här veckan. Känns som att jag alltid är det, haha. Nu blir det mörkt så himla tidigt dessutom, det gör verkligen inte saken bättre. Helglängtan på hög nivå. ;P
 
I måndags träffade jag Emma för en fika efter jobbet. Vi möttes i Odenplan och gick till fik efter fik som var fullt. Hamnade till slut på ett litet ställe som hette Café Blåbär. Var rätt lugnt och skönt och supergod kladdkaka. Tänk att vi nästan hamnade på Espresso House... fy, gillar varken deras kaffe eller s.k bakverk som är stenhårda/smakar bara socker.
 
 
Anyway, hon hade big news. <3 Det blir bröllop i vår. :D Så glad för deras skull. Och jag älskar bröllop. Och bästa paret. Det kommer bli så himla bra. :))
 
Idag hade vi kvällsmöte på jobbet så kom också hem lite senare än vanligt. Vår grupp blev presenterade ordentligt med tydliga instruktioner på våra uppgifter, så förväntar mig att det kommer välla in arbete any day now. Både ser fram emot och bävar haha.
 
Just nu vill jag bara sooova. Haft ont i halsen några dagar med och druckit massa te. Vägrar några som helst planer i helgen, blir en riktig "slappa röv"-helg som Tommy kallade det. ;P

Into the fire, breakin' through the wires

I fredags köpte jag och Miranda biljetter till Alan Walker i november. :D Ser verkligen fram emot det! Har missat honom två gånger, en gång på Summerburst då han spelade så tidigt att jag fortfarande var på jobbet, och en gång på Weekend-festivalen då han var så sen att vi var tvungna att gå för att inte missa Tïesto. För tredje året i rad har han gjort årets bästa låt så nu är det dags. 2016 var det Faded, 2017 Alone och 2018 Diamond Heart. Och en massa andra grymma låtar såklart.
 
 
Igår åkte jag och Tommy till stan. Blev först en fördrink på Hard Rock (okej två fördrinkar) med Nicklas, Malin, Alexandra och Linnea. De hade massa goda drinkar, jag tog bl a en med tre olika sorters sprit som inte smakade någon sprit alls. Kan inte ha varit mycket i. ;P

Sen var det tapas och sangria på Aqui. Fantastiskt ställe verkligen, jättehärlig personal och supergod mat. Vi beställde först in två liter sangria. Blev lite overboard med rätterna dock haha. Typ 5 rätter var + 2 charkbrickor som vi delade på, så det blev över 20 rätter haha. Fick knappt plats på bordet. Det var så kul när de kom in tre servitörer på rad med flera tallrikar i händerna och bara ställde in mat efter mat och det tog aldrig slut. ;D Har inte varit så mätt på åratal, fick nästan svårt att andas haha.
 
 
Efteråt gick vi till Retro där det blev några drinkar till (inte för min del dock, var så mätt att jag inte ens kunde få i mig något flytande). Jättehärlig eftermiddag/kväll, var i säng runt midnatt. Nu blir det en riktig chillsöndag.