Hello sweet grief, I know you will be the death of me

Ännu en arbetsvecka har gått. :) Jobbat sex veckor på nya jobbet nu och börjar bli riktigt varm i kläderna. Igår var nog någon sorts mailrekord, fick 65 st mail över dagen. ;P Ju mer man lär känna folk och lär sig arbetsuppgifter, desto mer jobb blir det. :)) Och det är varierande och kul.
 
Har fortfarande inte lust att vara ute och hitta på saker, och blir allt mindre sugen när det blir mörkare och kallare. Älskar att bara komma hem från jobbet och mysa med serier. Nu är det dags för alla säsongspremiärer dessutom. Shopping gjorde jag på lunchen och bio är bokat till nästa vecka, fler aktiviteter än så behöver jag inte just nu. ;)
 
Hängde några timmar på Gnarly förra helgen med Tommy & svärmor. Några drinkar senare blev det en hel del snack om bröllop & kids haha (någon vill verkligen ha barnbarn nu... ;P)
 
Hoppas vännerna har överseende med att jag inte pallar att hänga så mycket just nu, men de är väl vana vid det här laget. Blir såhär varje höst och vinter haha.
 
I morse var jag sjukt opepp på att jobba, ville bara ha helg. Vaknade 3:30 inatt, det tog två timmar att somna om och sen hade jag en galen dröm. Vilken visserligen var grym. ;P Inte ofta man har såna coola drömmar, inte alltför orealistisk heller. Jag kommer ihåg att jag t.o.m nöp mig själv i drömmen för att se om jag drömde. Kände ingenting så då fattade jag att det var en dröm ändå.
 
Sen såg jag att en f.d kollega (på mitt f.d långkörarjobb) som postade att 17 st var borta från jobbet idag. Då kände jag tacksamhet istället, för att jag är ifrån den där skiten. Gud så bra jag har det nu.
 
Arbetsdagen blev ändå riktigt bra dessutom, verkligen över förväntan. Har mest jobbat med fakturering idag, och lite småsaker på sidan av. Det är det vi mest jobbar med, till störst del fakturering, och på andra och tredje plats kommer nog utläggsredovisningar och resebokningar.
 
Var sjukt effektiv på lunchen också. Gick till Gallerian, storshoppade på Hollister på bara några minuter (fyra tröjor), köpte kvällens gottigott från American Cookies och en fralla + yoghurt från Fabrique till lunch. När jag var tillbaka på kontoret efter det hade bara halva lunchen gått så kunde äta i lugn och ro.
 
Nytt till höstgarderoben <3
 
Nu är det friday night och dags att kolla på dubbla avsnitt/säsongspremiär av Grey's. :D Woop. Still going strong, that show.

The feeling is right and it can't be wrong

Det vart inte mycket till fredagskväll haha, somnade dödstrött kl.21. Men det gör inget, hela helgen kvar ju. :))
 
När jag kom hem korkade vi upp lite bubbel, Tommy har just blivit befordrad på jobbet och det måste ju firas såklart. :) Och så åt vi lövbiff med pommes till middag. Sen efter åtta blev jag så trött (var redan trött innan men bubblet gjorde det ännu värre haha) att jag inte ens orkade kolla på tv så gick och la mig. Ingen partyräv här inte. ;)
 
Provade denna i veckan, Cola Mango. Gillade tyvärr inte, den smakade inte alls Cola. Bara väldigt sött, som energidryck, som jag alltid tyckt smakat för sött. Cola Lemon är fortfarande bäst!
 
Annars har jag bara jobbat och varit hemma på kvällarna. Är så sjukt trött nu i övergången till höst och när det börjar bli mörkare, och det lär ju inte bli bättre när det fortsätter bli mörkare och mörkare. Så det är väl läget just nu - helt slut och inte lust att hitta på så mycket.
 
Emma och Jenny har frågat om AW två fredagar i rad nu men jag pallar verkligen inte just nu. Fredagseftermiddagar/kvällar är de värsta på stan, det är så sjukt mycket folk. Bättre att ha det typ en torsdag. Och då begränsar man sig lite med alkoholen också eftersom man ska jobba dagen därpå.
 
 
Ännu en lugn helg vilket jag ser fram emot. Skulle vilja ta en promenad men det blåser så.
 
Nästa vecka börjar 7 av mina vanliga serier jag följer. :D Blir nya avsnitt varje dag mån-fre. Ser mest fram emot This is Us och Grey's Anatomy. :) Och så är det lön. Får dubbla löner denna månad (augusti-lönen från mitt förra jobb tillsammans med alla semesterdagar jag inte hann ta ut) och september-lönen från mitt nya jobb. Har laddat ner Tink igen, en app som ger en överblick av hur mycket man lagt pengar på vad, statistik osv. Jag spenderar sjuukt mycket mer pengar under sommaren än resten av året haha.
 
 
Har i alla fall satt upp ett sparmål nu, till handpenningen så att vi kan köpa en större lägenhet och lite närmare stan. Räknar med att vara klar till året 2021. Så lite mer än två år. Har en budget, tänkte spara minst 10 000 i månaden (fast denna månad blir det tre gånger den summan pga dubbel lön) och shoppingbudget på max 2500 + fritidsbudget (restaurang, bio, AW's) på ca 2500 också. Månaderna ser ju ganska olika ut över året så under sommaren blir det inte riktigt så då det blir en sommarresa per år bland annat, och resten av året spenderar jag betydligt mindre pengar. Känns bra att ha en budget dock. :)
 
Så det är mycket vardag och pengasparande nu, tur att jag trivs med jobbet. Verkar som att jag kommer få jobba en hel del med fakturering vilket är kul. :D Senaste året har många dörrar öppnats som jag trodde inte var möjliga utan utbildning.

Born free born wild

Jaha här händer inte mycket. ;P Har totalt gått i höst-ide. Så fort sommaren försvinner, BAAM så blir jag dödstrött direkt. Även innan det ens blivit jättemörkt. Konstigt det där.
 
Senaste veckan har jag bara jobbat och kommit hem & kollat på Bones. Är på säsong 10 och känner mig ganska färdig, it's been an awesome show men det är såå många säsonger att se i rad haha. Har kollat på bara det i över en månad. Passande att det är säsongspremiär för 7 av mina regular series nästa vecka. :)) Japp det är det jag ser fram emot nu haha. ;D Har inget liv på hösten/vintern and I like it.
 
 
Idag på jobbet hade vi föreläsning/genomgång av några system, mitt i eftermiddagskraschen. Fick verkligen kämpa och byta position i stolen gång på gång för att inte somna och ramla av den haha. Blev så fruktansvärt trött.
 
Trivs jättebra på jobbet. Såå många fördelar jämfört med alla mina tidigare jobb. Det blev som jag hade hoppats, kommer nog vilja stanna där ett tag, vilket känns himla skönt. Har blivit lite av en självutnämnd jobbsökarexpert men nu lägger jag det på hyllan. ;)
 
Annars, det enda jag tänkte göra i höst är typ lite shopping och gå på bio. Mer bio känner jag för, och det kommer faktiskt några filmer jag vill se framöver. Shopping har blivit roligt igen eftersom man kan vara mycket mer casual dressed på detta jobb jämfört med förra. Så behöver inte bara köpa tråkiga kläder man bara har på jobbet.