Just nu

Lägesrapport: Äntligen fredag!!! :D
 
Veckorna börjar gå fortare och fortare nu när våren börjar närma sig, och ju roligare man har desto snabbare kommer det att gå såklart.
 
Känner mig ganska glad den här veckan, börjar verkligen se ljuset i slutet av tunneln nu. Obs det är rätt tid i menscykeln också, kan vara att allting vänder åt andra hållet igen nästa vecka. ;) Anyway - det är ljust en bra stund innan man kliver upp på morgonen och man behöver inte längre halvspringa hem från tunnelbanestationen för att hinna hem innan det blir mörkt. Är lagom trött på mörkret nu.
 
Annars så har jag varit sjuk sen i onsdags, inte så kul. Har orkat jobba (skönt, har verkligen ingen lust att få karensavdrag), men hade helst bara velat ligga nerbäddad och kolla serier. Det hade jag helst velat i alla lägen i och för sig, men särskilt nu. Kommer säkert vara helt död när arbetsveckan väl är slut.
 
Utöver fredagsfeelingen känner jag glädje över:
  • Det ska bli lite mindre kallt nästa vecka
  • En vecka kvar till lön (påfyllning på sparkontot yey, ett steg närmare flytt :))
  • Två veckor kvar till sommartid <3
  • En del roliga planer i april. Känns som en riktig "breakthrough"-månad också: då det verkligen börjar bli ljust på riktigt, inte längre så kallt att man vill krypa ner i ett hål och dö, och börjar hitta på saker igen förutom att ligga i soffan.
#1 - - Anna:

Vad är det för planer i April? 😁