Ewe

Idol 2008 killarna
Tycker juryn är på tok för snäll. T.o.m när de kommer med negativ kritik låter det snällt. Inte bra, inte bra. Deltagarna blir ju bortskämda.

Rent allmänt tyckte jag inte att killarna var särskilt imponerande alls. Knappt att jag gillade någon. Men om jag måste säga en ordning så (sämst först):

8. Jesper

Fattar inte hur han kom med i Idol över huvud taget. Tyckte inte det var något speciellt alls med hans röst, utstrålning, uppträdandet eller någonting alls. Gissar på att först ut att sjunga förbannelsen fortsätter och han åker ut ikväll.

7. Elias

Ihhhuuua. Ingen bra röst och han förstörde låten helt och hållet. Och fy fan vilken svengelska, jag blir så.. usch.

6. Robin E

Inte särskilt förtjust i hans röst, han tog i för mycket och var för tydlig.

5. Rasmus

Mjääh.. helt ok. Men inte bra nog för Idol.

4. Kevin

Darin-kopia? Jag gillade hans röst men det var lite för gnälligt och smörigt. Lite annorlunda låtval nästa gång skulle passa bra.

3. Johan

Att Johan ligger på tredje plats av åtta bevisar just hur dåliga killarna var. Som sagt är jag säker på att han bara kom in p.g.a sin charm och att han är rolig på scen än att han sjunger bra vilket Idol handlar om. Och det är riktigt dåligt. Men han ligger så högt upp bara för att jag tyckte han ändå gjorde bra i från sig ikväll. Jag gillar unika röster och det här lät faktiskt inte dåligt, även fast det kunnat vara mycket, mycket bättre.

2. Robin B

Inte mycket till framträdande men jag älskade hans röst. Mer av den vill vi ha.

1. Lars

Fy fan vilken härligt originell och underbar röst. Han är årets manliga Amanda. Det är precis såhär det ska vara tycker jag, att det kan vara lite falskt och ändå låta sjukt jävla bra. Det här var rent fantastiskt. Dessutom är han sjukt söt. :) Nog min all-time-favourite från Idol efter Amanda.