Ewe

Friday night
Jag sitter här och partar på jobbet. Köpte proviant på lunchen, från Pressbyrån. Det blev två burkar cola, en påse Ahlgrens bilar och en Bounty. Gottigott.

Har varit en skön dag. Man märker på sig i kroppen när det är fredag, i alla fall när man jobbat i veckan.

Jag åkte t.o.m iväg en timme tidigare i morse för att kunna spendera 45 min i stan. ;) Har äntligen köpt mina hörlurar. ;D Så härligt. Det stod att de kostade 500 kr, så då tänkte jag att jag skulle beställa på cdon istället för där kostar de "bara" 300. Men sen såg jag på ett annat paket likadana hörlurar att de faktiskt kostade 330.

Sen stod det att hörlurarna var för iPod/iPhone, så då fruktade jag att de inte skulle passa till min mp3. Men jag frågade, och han sa att de passade så då köpte jag. =D Och är så nöjd så. De är så sköna, läcker nästan inget ljud alls. Och bäst av allt så hör jag ingenting annat än musiken. När jag hade de små hörlurarna man stoppade i öronen hörde man så mycket ljud utifrån vilket var jobbigt.

Kollade lite på böcker också, men bestämde mig för att inte köpa några eftersom jag inte orkar bära massa på krogen ikväll, väskan är redan ganska full.

Jag gick till Clas Ohlson, där köpte jag ett nytt tiopack batterier till mp3:n, måste man ju ha nu när jag har nya hörlurar och allt. ;) Letade efter papperslim också, till mina foton, men hittade inte det varken på Åhléns eller Clas Ohlson. Aja det är ingen brådska, får titta i Vällingby på lördag.

Till slut gick jag och kollade lite på H&M, hittade inget för jag var bara på en snabbrunda. Man fick ett erbjudande, om man köper 3 plagg får man 50% på det billigaste eller något. Tänkte kanske utnyttja det på måndag men det gällde tydligen bara idag.

Sen gick jag till Topshop där jag köpte tre trosor till priset av två. =) Det behövdes.

Efter det kom jag lagom till pendeltåget som gick kl.10.57. Var framme på jobbet ca 11.50.

Har varit en skön dag idag. Jag, Lotta och Kattis har skrattat en hel del, mest åt Elvis seriestrippar. ;D Så roligt alltså.

På lunchen gick jag till centrum, det var skönt att ta en liten promenad. Åt grillad korv till lunch, det var riktigt gott. Sen köpte jag då min proviant på Pressbyrån. ;P

Nu vid 16 slutade de båda två, så då sitter jag här själv. Såg på That 70's Show på tv, det är faktiskt lite kul när man inte har något bättre för sig. Nu är det Doctors på tv. Ska se Let's Dance ikväll, det också för att jag inte har något bättre för mig haha.

Nu ska jag bara luta mig tillbaka och slappa (förutom när jag svarar i telefon då) tills det är dags att sluta och åka in mot stan. =D Ska ringa några samtal strax, tänkte vänta till åtminstone efter 17 så det inte ringer folk under tiden. Mamma och Najam ringde i morse och ville att jag skulle beställa pizza åt dem, då var jag på tåget och kunde inte, men sa att jag kanske kunde beställa åt dem till middag istället. Sen ska jag ringa Miranda och berätta för henne hur det blir ikväll, och så Tobbe kanske precis innan jag går för att kolla läget var han är och så.