31.03.09

Idag har jag jobbat igen. Det var tufft att komma upp i morse, vilket var konstigt för första gången efter ledighet brukar vara mycket lättare än andra dagar. Sen hade jag träningsvärk också. Men den var inte så illa i morse, har blivit mycket värre under dagen. Känner typ inget i benen, men mycket i armarna och framför allt magen. Det är för att jag fokuserar på att träna bort fettet på magen.. och det är det jobbigaste också. Ju jobbigare desto effektivare. :)

Sen började jag använda linserna idag igen. Har varit lat med dem ett tag för att 1. Det är jobbigt att stoppa något i ögonen 6 på morgonen när ögonen svider av morgontrötthet. 2. Har nästan ingen linsvätska. Men har ju beställt det nu, och enligt dem ska jag ha fått det hem idag. Till Vallentuna då. Så jag lär ha det när jag kommer dit på fredag. Befriande att slippa glasögon. Men gud vad ögonen tårades i början.. gick ju knappt att sminka sig.

Hade gärna gymmat idag också. =) Men det blir varannan dag. Det är så konstigt med träningsvärk... egentligen gör det ju ont men det känns skönt. Att man inte bara är helt slapp i musklerna.

Imorgon gymmar vi igen. :D Jag skulle egentligen sluta kl.12, men det visar sig att jag måste jobba till 17 istället. Men det är lugnt, 1.Mer pengar. 2. Det gick bra för Miranda att gymma kl.18 istället. Lär vara mycket mer folk då, lite jobbigt, men det kan man inte låta hindra en. Särskilt när jag jobbar så ofta.

Jag vill springa igen nuu. ;D Förstår det inte... när jag försöker springa utomhus dör jag och ger upp efter några meter. Även om jag gör det långsamt. Men på bandet blir man så taggad när det står hur lång tid och hur långt man tagit sig fram. Gud vad vinglig jag var när jag klev av haha. Jag är så jävla slapp och otränad.

Torsdag är jag ledig som det ser ut nu. Då skulle det passat bra att gymma. Men tror inte Miranda vill gymma tre dagar i rad. Jag kanske åker dit ändå själv... vem vet? :P Haha. Jag orkar inte sitta hemma en hel dag längre, det är typ omöjligt. I alla fall när alla andra jobbar. Man känner sig så fet, slapp och uttråkad. Och finns fan inget att göra hela dagen.

Har fortfarande inte fått tillbaka pengarna från CDON. Om jag inte haft gym och jobb att tänka på hade jag irriterat mig oerhört över det. Men jag ger det några dagar till. Den här veckan måste de komma i alla fall. Men det irriterar mig att man inte kan ringa till dem annars. Det tar ju fan flera timmar innan de svarar på mail.

Men de förlorar på det i alla fall.. jag köpte ju dvd-box och mp3-spelare i butik istället. Och har bestämt mig för att inte beställa böckerna jag skulle gjort heller. I alla fall inte nu. Ska köpa Breaking Dawn i butik för den har kommit ut. Lite dyrare men inte mycket. Jag har shoppat så mycket kläder att jag känner att jag inte har råd med min bokbeställning just nu. Och det är ingen brådska, det får vänta till nästa månad. Har över halva Eclipse kvar, sen Breaking Dawn, och sen två andra böcker. Jag läser ut en bok på typ tre veckor så det är hur lugnt som helst.

Igår var Tobbes spelkompis Anders här och hälsade på från Malmö. Han var här med jobbet. Vi var ju på Grönan med han och hans tjej i somras. Jag gillade dem, de var trevliga. Så vi ska åka till dem någon helg i sommar.

Sen kommer ju Manda hit med sin pojkvän nästa helg. =) Spännande.

Och utlandsresan får sparas till hösten. Det var tufft att se Emelies Las Vegas-bilder måste jag säga. Visste inte att man kunde sakna ett ställe så mycket. Okej det beror väl mest på personerna som är kvar där. Men det är en otrolig stad. Och jag är så jävla besviken på mig själv att jag bara tog ca 50 (!) bilder på en månad. Det är helt sjukt.. nu när vi var i Spanien i augusti tog jag 750 bilder på en vecka. Tänk vad mycket fina bilder jag kunnat ha nu... kunde i och för sig bara ta 45 bilder med den gamla kameran åt gången, och nu 2500. Och jag var t.o.m klantig nog att glömma laddaren hemma. Snacka om att vara slarvig. Det skulle aldrig kunnat hända nu.

En video jag gjorde efter min tid i Las Vegas juni-juli 2006 (Den låten representerar äkta livslycka);

Den låten lyssnade jag på min första helg jag var där. Vi var ute med deras båt vid en sjö. Det var otrooooligt varmt. 40 grader och otroligt torrt. Jag låg och stekte mig i solen på båten, man var tvungen att doppa sig hela tiden men. Och så kom den här låten. Och p.g.a det kommer jag aldrig glömma det ögonblicket. Ett ögonblick i livet där det enda som existerade var äkta lycka över allting i livet just då.