London baby!

Wooo! Impulsivt ja, men nu har jag och Emelie bokat resa till London 13-18 juni. =D Vi tänkte först åka i början på juli, men jag har så lite dagar ledigt då, och vill helst inte byta eller så. Dessutom ska ju Tobbe till Dreamhack nu 13-16:e, så då slipper vi vara ifrån varandra två gånger, utan istället bara en, samtidigt. :) Det enda kruxet är att det är lite dyrare nu, men det funkar.

Har gjort upp en budget. Får leva lite snålt till dess, men det är mindre än två veckor kvar så. ;D Can't believe it. Men nu har jag garanterat shoppingförbud i minst en månad (förutom London-vistelsen).


Bild från Google

Det är en himla tur att Grekland-resan är så väl planerad i förväg, det finns fortfarande gott om tid att planera och spara. Och det känns lite tråkigt att det är så långt kvar till den, så nu har jag något att se fram emot som är väldigt snart, och som jag förmodligen kommer kunna leva på tills det är dags att åka till Grekland. :) Ska bli såå kul!

Har alltid velat åka till London. Det är ju inte dödsdyrt, men jag har alltid varit så fattig att jag inte ens haft råd med det. Ska bli spännande. Starbucks, fota, sola, shoppa, sightseeing... underbart. Nästan allt börjar på S haha.

Så lördagen den 13:e juni vinkar jag av Tobbe vid hans buss ca 10-11 på morgonen. Sen åker jag hem till Emelie. Framåt kvällen tar vi bussen till Skavsta, och flyget går kl.21.40. Kommer tillbaka på förmiddagen den 18:e. Vi har bokat ett hotell vid Piccadilly Circus också. Sweet.

Jag och Emelie

Dec 2006


Jan 2007