Ewe

Halloweenfest!
Vilken grym kväll det var igår! :)

Hela dagen var bra. Alarmet ringde kl.11. Jag hade sovit åtta timmar men kände mig inte alls utvilad. Men det kändes bättre senare. Åt frukost, sen gick jag till centrum för att hämta min nya mobil! Gick in på ICA Kvantum och där av alla ställen hittade jag kajalpennan jag har letat efter. Har letat på Kicks, Åhléns, H&M men inte hittat den nånstans. Och så hittar jag den på ICA av alla ställen! Haha. Köpte även nagellacksborttagning och en false lash extension mascara eller nåt sånt.Sen hämtade jag mitt paket och gick hem igen. Min nya mobil är så fiiin! Lekte med den en stund, la in alla nummer och så. Jag använde den så aktivt under första dygnet så batterierna var typ slut efter 23 timmar haha. Jag är facebooknörd. Var så fruktansvärt trött på min gamla mobil, Najam fick den.

Hann inte göra så mycket mer sen, städade rummet lite och duschade o sen var det dags att åka. Kom till Anna och Johan vid 18.30 för förfest innan den riktiga festen. :P Men vi hann inte vara där särskilt länge innan vi behövde åka. Hann bara fixa oss, Robert fick smink, Emelie åt korv och kladdkaka haha. Jag åt riskakor jag haft med mig, hade inte hunnit äta så mycket. Kanske därför jag blev så full igår haha. För det hade ingenting att göra med att jag drack för mycket, iinget alls.Och så åkte vi till Micke. Emma och Simon var på samma tåg, märkte vi när vi gick av. Vi gick till Micke men hittade inte riktigt, vi stod utanför helt fel port haha. Ingen hittar dit trots att man varit där förut. Det var redan lite folk där när vi kom.

Sen kom Tomas, Tobbe och Danne. Jag höll på att dö av skratt när jag såg Tomas. Han var utklädd till Pingu! Han hade hyrt en dräkt från Buttericks. Så jävla kul hahahaha. Och Tobbe hade en läskig mask på sig som Robert tyckte såg ut som bajs. När han kom vägrade han visa vem han var, vi kunde inte fatta vem det var först. Jag o Emma tyckte han såg för lång ut för att vara Tobbe. Men det är bara för att vi är vana vid att gå i klackar bredvid honom haha.När de kom gick vi ner till pizzerian, allihopa utklädda, för att lattja lite. Det var askul! Ett gäng män o kvinnor som satt och åt tyckte det var askul när Tomas dansade runt i sin Pingu-dräkt haha. Och en unge blev jätterädd. Micke beställde öl till alla, synd bara att jag inte gillar öl. :P

Det var en galen kväll, kommer inte ihåg alla detaljer men vi hade sjukt roligt iaf. Jag borde tagit fler bilder dock, nästa gång; mindre alkohol, mer bilder. Har inga på Tessan, Miranda, Camilla eller Andreas över huvud taget från igår.


Större delen av gänget inne på pizzerian, utom tråkmånsarna som stannade i lägenheten! ;p

De flesta åkte hem framåt småtimmarna men några av oss stannade kvar och sov över. Eller däckade. Jag vaknade upp i morse och var råbakis, ska aldrig dricka ren sprit mer. Jävla Tobbe som fått mig att gilla Bacardi raspberry!

Var helt desperat efter pizza när Camilla väckte oss i morse för att hon skulle jobba. Men klockan var bara 9 så vi fick vänta. Trodde pizzerian skulle öppna kl.10 men när vi gick dit då så hade de fortfarande stängt. Så då fick vi gå till donken istället, bättre än inget. Skräpmat är det enda som hjälper när man är bakis.Micke tyckte vi var helt galna som var uppe så tidigt. Men jag brukar alltid vakna tidigt efter festande numera, typ 9-10. Jag har vant mig vid att sova mycket mindre nuförtiden. Skulle kunna sova längre men vill utnyttja dagen.

Tog vägen hem via Upplands Väsby så jag kom hem på typ 35 min, var hemma lite efter tolv bara. :) Det var
asskönt. Chattade på FB på vägen hem, have I mentioned I looove my new phone? ;)

Idag tar jag en hel vilodag, känns som man aldrig får det numera. Jag o Robert är lika, om vi inte är bakis så är vi för rastlösa för att ha såna dagar. Idag är det enda som står på schemat - facebooka, blogga och kolla serier.


God morgoooon! Bakisslitna.


Bakiskäk + skitsnack. Mina vänner är de bästa ♥


Lilla mamma idag, nu har hon åkt iväg på Tallinn-kryssning med några vänner.