Ewe

Cruise bitches
Första hela arbetsveckan efter semestern har avklarats. Var inte så seg som jag trodde, har gått riktigt fort faktiskt. Kom in i det på en gång trots att vi haft så mycket att göra. Är en hög med nyanställda på gång så det blir förhoppningsvis bättre snart. :)

 
Träningen har inte gått något vidare, har bara tränat två halvdana pass. Men nu har jag varit och köpt lite nya träningsgrejer i veckan så tror nog att jag kommer vinna lite ny motivation. ;D Var på Intersport och testade vad för sorts löparskor jag behöver så att jag köper rätt sort den här gången. Förra gången köpte jag bara ett par skor utan att veta och har ibland haft problem med knän, vader och smalben när jag sprungit.

Så har köpt ett par löparskor, löparstrumpor (visste inte ens att det fanns haha?) och en vattenflaska. :) Fett nice. Kommer bli kul att träna.
 
Nu har vi precis kommit hem från en kryssning. Åkte igår kväll. Efter jobbet åkte jag hem o duschade och åt middag, var lite stressigt men det gick. Hade räknat ut att vara i lagom tid vid terminalen en halvtimme innan avgång, men sen blev det strul med tunnelbanan så vi fick ta en dyr jävla taxi för 400 kr. Fyra gånger så dyr som hytten var. Typiskt! :P

 
Vi hann med båten precis, klev ombord ca 10 min före avgång. De andra hade redan gått på, var bara Johan som väntade på oss vid terminalen. Jag, Johan, Micke o Robert hade våra hytter på plan 5, och de andra hade på plan 9. Förfesten var i tjejernas hytt på plan 9.

 
Det var en riktigt bra kryssning, var en hel del ungt partyfolk och riktigt bra drag! Hängde lite med hyttgrannarna också, trevliga killar. Såå mycket bättre än Viking Line som vi åkte med senast. Aldrig mer Viking.

Köpte med oss en platta long drinks också. Nu är det dags för film! :) Så skönt att man är ledig imorgon också.