Ewe

All that matters is the beautiful life
Efter fem månaders väntan är det äntligen dags - imorgon åker vi!

Har varit typ segaste veckan nånsin. Mycket att göra på jobbet och har varit så himla trött. Har inte tränat något heller, förutom idag.

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Hade först möte i en timme på morgonen, sen satt vi bara i telefon till 12 för kundtjänsten stängde då p.g.a de nya reglerna som börjar gälla f.r.o.m imorgon. Hade lunch då och sen städade vi teorisalarna och så stod jag i receptionen lite.

30 000 baht, we're rich!

Stängde och slutade kl.14:30, två timmar tidigare. Det gör mycket. Så härligt att få gå ute i dagsljus, ser knappt något dagsljus nuförtiden.

Jag åkte direkt till gymmet o tränade. Var ganska mycket folk. Hade asdålig kondis idag, orkade fan knappt 5 km. Men bättre än ingenting, körde lite annat smått o gott också.

När jag kom hem duschade jag, sen åkte vi till Coop för att handla. Behövde bl a köpa solskydd till resan. Nu lagar Micke middag o jag sitter här. Skulle kunna gå o lägga mig nu haha.. Vi ska kolla på Ugly Betty o äta apor (Djungelvrål).

Flyget går inte förrän 19:30 imorgon så hela morgondagen går åt till packning. Har inte ens börjat men det kommer gå rätt fort, har ju min packlista.

Tacosallad igår, mums

Det känns helt overkligt! Det gör det alltid när man ska resa, det känns inte som man ska göra det förrän man är på Arlanda. Två veckor med sol, bad och avslappning. Jag är så otroligt spänd, märker att jag sitter o spänner mig jättemycket i ryggen o nacken igen som förut när jag var väldigt stressad.

Och det bästa är att nu åker jag inte bara med Micke som jag älskar mest av allt i världen, utan även med mina allra bästa vänner! Kommer bli GRYMT. :D

Kommer lägga upp bilder på Facebook och Instagram nångång ibland men här lär jag inte uppdatera förrän vi är hemma igen. Kommer hem den 3e februari. See ya then!