Better say your prayers cause you're never gonna make it home

Halva påsklovet har gått.

Var näästan inte värt att festa i torsdags, var bakis som ett svin HELA dagen igår. Annars brukar det vanligtvis gå över framåt eftermiddagen men igår var det kvar från morgon till kväll. Helt bortkastad dag. :P Vi var bara hemma hela dagen förutom en promenad till Coop för att köpa mat.

Idag har inte varit så jätteproduktiv heller. Känner mig så mentalt trött, orkar liksom inte ta tag i saker. Inte ens småsaker. Vi har varit på Coop och "storhandlat" fast det blev inte så jättemycket för Micke orkade inte gå och hämta en vagn haha. Och så har vi slängt massa skräp, pantat burkar osv.

Smileyn visar hur springturen kändes för mig haha

Har även städat lite och tvättat. Och så var vi ute på årets första springtur utomhus. I'm so out of shape... tänka sig att vi sprang milen flera gånger i höstas och det kändes inte lika jobbigt som knappt 4 km gjorde idag. Räcker med att man inte tränar på en vecka och så är det som att ta 10 steg bakåt.

Jag behöver verkligen boka en ny resa för att få tillbaka motivationen igen. Först när man drar ner på träningen ordentligt märker man hur mycket nytta det faktiskt gör. Syns inte så mycket att man fläskar på sig men det känns i kläderna. Köpte medvetet bara supertajta jeans så att jag skulle bli tvungen att hålla igång träningen och nu har jag bara ett fåtal jeans som jag kommer in i.. kul. :P

Dagens middag. Hemmagjorda burgare är så sjuukt gott

Ikväll hade vi tänkt gå på bio och så men Micke bestämde sig för att gå ut istället. Han försökte få med mig men jag är fortfarande äcklad av alkohol från i torsdags, och bara tanken på en till bakisdag.. nej usch. Det lockar inte alls.

Han får gottgöra kvällens frånvaro imorgon med en shopping och biodag. :D Känner mig rätt ensam nu och trött men rastlös på samma gång. Har massa serier att kolla på men känner mig för uttråkad, det är inte kul när man är själv.