Ewe

This is the time to turn off your mind
Har inte orkat/haft tid att uppdatera.

Helgen var bra. På fredagen var jag o Micke bara hemma, åt gott o kollade på tv. Var så himla trött som alltid på fredagar.

 
I lördags gick dagen väldigt snabbt. Vi tog det lugnt, åkte o handlade, pantade burkar och slängde massa skräp. Sen på kvällen var det förfest hos oss. Det var med Mattias, Anna, Maria, Douglas och Miranda. Roligaste förfesten på länge! Vi spelade NHL (jag var asdålig), Med andra ord (bästa var när Anna skulle beskriva ord, hon var så exalterad att hon skrek haha) och charader.

 
Efteråt var det Mondaybar black weekend på Kolingsborg. Det var längesen. Med Audiotricz och Brennan Heart. Mattias o Anna hade bestämt sig dagen innan att de ville med så de hade inte lyckats få tag i förköpsbiljetter. Men de åkte före oss och köade så de lyckades komma in ändå.

 
Det var en asrolig kväll. Vi drog vid halv tre ungefär, fick huvudvärk. Jag, Micke o Miranda åt på McDonald's. Men sen mådde jag illa så orkade inte äta upp. Känner mig inte speciellt alkoholsugen numera. Nu i helgen blir det inget festande och nästa helg på Halloweenfesten kommer jag nog dricka med måtta. Säger jag nu i alla fall. ;)

 
Sover så himla dåligt på vardagar, blir så trött. Vaknar massa gånger på natten, måste ibland gå på toa, gnisslar tänder och vaknar för tidigt o kan inte somna om. Och har huvudvärk varje dag. Men det är bara på vardagarna, på helgerna sover jag hur bra som helst, vaknar typ inte en enda gång under natten.

 
Så tråkig period just nu! Jag skulle verkligen behöva boka en resa, även om den är långt fram. Man blir ju inte motiverad till nånting när man inte har nåt att se fram emot.