God Jul!

Då var det julafton igen. :)

Igår jobbade jag som vanligt. Segt att jobba heldag dagen innan julafton, men det var ganska lugnt och skönt o dagen gick ganska snabbt ändå. Sen åkte jag direkt hem. Björn kom och hämtade mig och så åkte vi till mamma. Hon har så himla mysigt hemma och särskilt nu vid jul.
 
 
Vi käkade god mat och fika o så kom Najam förbi en sväng. Vi skype:ade med Gina också, det var kul. Kollade på Bingolotto men jag var så trött att jag gick o la mig innan det var slut. Det är så mysigt här att jag aldrig kommer vilja åka hem haha.. mammas lägenhet har typ mysfaktor 100 medan min har typ.. 2. Haha. Det är så kalt, gammalt och slitet o inte ett dugg mysigt. Orkar ändå inte engagera mig när det inte är min lägenhet och man inte kommer bo där så länge. Tur att Fanny flyttat in i alla fall, det gör den några snäpp mysigare. :p

Efter frukost jag jag mig ut på en springtur. Märktes och kändes verkligen att jag inte sprungit ute på typ ett år, så sjukt jobbigt. Det finns bara tråkiga vägar vid Fruängen, inga bra ställen att springa på. Det är iaf nåt Vallentuna har, fin natur att springa i.

 
När jag kom hem duschade jag och samtidigt drog mamma till jobbet så just nu sitter jag här i soffan själv och myser med cappuccino, lussebulle och Kalle i bakgrunden. Inte helt fel. :D Hon kommer hem ikväll, då ska vi väl äta en bit och öppna julklapparna medan vi skype:ar med Gina.

Innan dess ska Najam komma förbi och jag ska tvinga honom att titta på Sex and the City, just like the good old days haha. ;)