Blame it on the night

Bättre att uppdatera ibland än inte alls. ;)

Efter två lugna helger blev det party nu senaste helgen. På fredagen tog jag det lugnt och åt chips till middag som vanligt. Sen fyllde jag år förra veckan också, det hade jag nästan glömt haha. Varje födelsedag blir allt mindre betydelsefull... denna gång var det 25. Ålderskris! Nu är jag närmare 30 än 20. :( Usch bävar inför dagen man fyller 30. Åren bara flyger förbi.

 
I lördags var det inflyttningsfest i Täby för Nichole som också fyllt år. Var längesen jag träffade det gänget. En himla resa ut dit men jag o Gustaf fick skjuts av Camilla och hennes dejt som hyrt en bil tillfället till ära haha. Det var middag där och krök, de hade assöta hundar. Sen drog jag o Gustaf vidare in till stan och till Amba för att möta upp andra gänget (Jenny & co). Jenny hade också fyllt år, alla novemberbarn som blev till runt alla hjärtans dag? Haha.

Kom in på Amba nångång efter midnatt, jag blev så sjukt trött därinne dock. Ålderdomen har hunnit ikapp mig.. :p Tyckte inte det var så bra musik där heller då. För ovanlighetens skull blev ingen utslängd denna gång.. det brukar annars vara standard på Amba. ;)
 
 
I söndags bokade jag o Gustaf resa till Gran Canaria en vecka, åker den 24 januari, nästan exakt två månader kvar. :) Härligt att ha nåt att se fram emot! Det är ju som svensk sommar där så finns ingen garanti för bra väder egentligen, men lite sol, semester, äta ute varje kväll, festa är ju inte helt fel. :D Reser med Airtours denna gång, de hade mest prisvärda hotell.

Blir dock strul att ta sig till Arlanda igen för flyget går kl.6 och inga tåg eller flygbussar går vid den tiden.. så dålig stil! Men denna gång kommer tunnelbanan gå i alla fall eftersom det är natten mellan fredag-lördag så får väl ta tunnelbanan till stan och sen taxi därifrån, blir så dyrt med taxi från mig.

Vårt hotell :) Bilder lånade från airtours.se

Idag har jag satt sprätt på lönen. Tog en snabbrunda på stan men slösade runt 1500-2000 kr. Det går fort att bränna pengar men betydligt långsammare att tjäna dem.. blev mest tröjor. Och en showergel som luktar väldigt gott. :D