Guess I won't be coming to church on Sunday

Imorgon är det juni. Otroligt vad fort tiden går. Officiell sommarmånad, but it sure doesn't feel like it. Men om man ska lita på väder-appen i telefonen så ska det bli soligt och 18 grader f.r.o.m torsdag. It better be true, nu har vi haft dåligt väder länge nog. Vill ha parkhäng nuu! :)

Nu i veckan tog mitt träningsmaraton slut. Blev så långa arbetsdagar ons-tors. På onsdagen tog jag mig tid ändå men sen på torsdagen var jag såå trött, och så hade min nya telefon anlänt på posten. ;) Det värsta var att jag inte fick med nåt sim-kort. Så konstigt och dåligt tycker jag, ingen info om det heller. Om man beställer ny telefon OCH nytt abonnemang kan man tycka att ett sim-kort borde ingå. Som att man skulle köpa en dator och inte få nån hårddisk.. så kunde inte använda telefonen på torsdagskvällen.

Love my new phone :)

I fredags på lunchen rusade jag iväg till Gallerian och hämtade ett sim-kort i Tele2-butiken. Gick smidigt men hann inte äta nån lunch. :p Blev ingen träning på fredagen heller, så två vilodagar.

Tanken från början var väl inte att jag skulle träna exakt varje dag och inte ha nåt liv. Eller försöka träna varje dag men med undantag, nu har det istället blivit så att jag skippat annat för att sätta träningen som prio nr.1. Och känner att det gick lite för långt den dagen då jag bara ville gråta hela passet haha, då ville jag verkligen inte.. Den senaste veckan har inte varit bra, då har jag bara tvingat mig dit och kört halvhjärtat. Då är det bättre att ta nån vilodag och sen kunna köra hårdare när man samlat energi igen. Som jag gjorde nu i veckan, och så har jag kunnat köra fullt fräs lördag-söndag. :)

Min vilda lördagskväll ;)

Så ändring av strategi, inget tvång till att träning måste ske varenda dag. Jag gjorde detta (hårdträningen) för att kunna slappna av när sommaren väl kommit, och kunna slappna av lite mer då och hitta på roliga saker och inte bara träna heela tiden. Visst träningen är bara en-två timmar per dag så inte så mycket i det stora hela men det är så mycket planering runt det hela och det förstör ändå en del andra planer.

Är inte längre rädd för att jag ska tappa all motivation bara för att jag tar en vilodag då och då, det brukar inte hända på sommaren - i alla fall inte innan semestern. Mina nya riktlinjer är att jag ska försöka träna de flesta dagar, helst åtminstone 6 dagar i veckan och inte mer än två vilodagar i rad - helst bara en (sålänge jag inte är sjuk eller är på semester).

Good food

Ny strategi med maten också, vet att jag ändrar ofta men det är för att mina metoder inte funkar haha.. sen har det en viss charm på sitt sätt, förändringar gör att jag inte tröttnar på allt det här. ;) Först hade jag ju tänkt ha en "ätardag" i veckan, bara en, då jag äter vad jag vill. Och alla andra dagar är det noll tolerans, inte ens endaste lilla kaksmula får slinka ner. Den metoden har inte fungerat kan jag säga, höll kanske två veckor. Det kanske funkar för andra men inte för mig.

Problematiken ligger i att det blir så förbjudet alla andra dagar vilket gör att jag blir så mycket mer sugen på det, hela tiden. Det är det enda jag kan tänka på. Förbjuden frukt är ju godast. Och då har det spårat ur så galet när väl ätardagen/dagarna kommit, då har jag typ slängt i mig en hel påse chips + kladdkaka på en kväll bara för att "passa på" eftersom det är en hel vecka till nästa gång. Har under senaste veckan ändrat mitt tänk, tagit bort det här med att allt som är det minsta onyttigt är strängt förbjudet mån-tors, och redan nu känner jag mig inte lika sugen på det, när det inte är förbjudet.

Så blek... jag behöver sol, snarast!

Bättre att ta sig nån chokladbit då och då när man känner för det om det i sin tur gör att man inte trycker i sig flera tusen tomma kalorier på helgen bara för att passa på. Jag tror verkligen på den här approachen nu, tror det är min grej. Jag brukar inte vara sådär jättesugen på massa onyttigt i veckorna, det har mer kommit sen jag började totalförbjuda det. Och sen på helgen ska jag tänka på att inte köpa och trycka i mig en hel kladdkaka OCH en hel påse chips på en kväll, det är too much. Sen är man uppsvälld och mår dåligt i flera dagar. Antingen får jag dela med någon eller så får jag köpa mindre eller slänga halva.

Jag kan trycka i mig en hel kladdkaka på mindre än fem minuter, det är fan inte normalt. En frisk människa gör inte så haha. Så nu ska jag sluta förbjuda saker, om jag känner för en kaka på en måndag så tar jag en. Tror det kommer göra att jag äter mindre mängder socker/snacks in the long run. Min eviga strävan efter en platt mage är faktiskt inte bara för att se bra ut, utan i första hand för att må bra och ha en mage som inte krånglar, vilket den egentligen bara gör när jag behandlar den som en papperskorg och proppar den full med skit.

Mami <3

Igår skulle vi egentligen haft parkhäng men det blev ju dåligt väder igen. :( Får bli nästa helg, då ska det bli fint. Helgen efter det är Summerburst, efter det midsommar och sen veckan efter det drar vi! Vacatioooon. Ska boka imorgon, väntar bara på besked från Tobbes sega chef.

Idag har jag varit på stan med mamma, mors dag till ära. :) Först tittade vi i butiker, blev lite shopping för min del. Mamma betalade hälften, det lönar sig att shoppa med henne. ;) På Cubus blev det tre par trosor, en fin färgglad bikini och en sommartopp. Och så fyndade jag en snygg skinnjacka för bara 280 kr på Vero Moda, assnygg. Har velat ha en ny för min gamla svarta är för stor.

Efter shoppingen åt vi på Jensen. Jag tog en hamburgare, var riktigt god faktiskt. Med bacon såklart. :) Mamma tog kycklingfilé. När vi ätit köpte vi med oss kaffe från Espresso House och åkte hem. Tränade innan jag åkte till stan så känns bra ändå. Har kommit igång bra med löpningen igen. Nu blir det full fokus på hård konditionsträning och att hålla kosten, inte långt kvar till beachen nu. ;)