Ewe

Födelsedagsfirande i efterskott
Sunday evening. Har inte blivit någon träning alls denna vecka, fy. Magen har börjat krångla som fan denna helg. Och jag har inte gjort saken bättre av att stoppa den full med skit haha. Det är alltid såhär en vecka innan "that time of the month".. jävla hormoner.

Men nu är Miranda hemma från Cancun, my workout-buddy. ;D På tisdag kör vi. Ska försöka köra imorgon också but I can't promise anything. Har ätit mer choklad än mat de senaste två veckorna men nu får det bli lite skärpning. Magen gör uppror.

I helgen har jag då bara chillat hemma, as usual. Har börjat kolla på en ny serie med Krysten Ritter (she's awesome!). Jessica Jones heter den. Spännande shit. Jag gillar serier/filmer baserade på Marvel comics. I alla fall de coola. :p

Idag kom mamma och Björn förbi för att fira min födelsedag i efterskott. Trevligt med lite gåvor. Såhär såg de ut:

Handdukar i typ alla storlekar som finns, massa himmelskt doftande doftljus, en Minions-mugg (mamma hade sett på FB att jag gillar dem haha) och ett presentkort på H&M :)

Vi drack kaffe, käkade lussebullar o snackade skit. Sen tog vi en sväng till Lidl och handlade. Blev ett stoooorpack med tvättmedel igen. Mitt håller på att ta slut men det höll i typ ett år. 99 kr för ett års förbrukning av tvättmedel är inte illa. Och jag tvättar ändå en gång i veckan. Oftast på söndagar. Kör en tvätt nu as a matter of fact. :p Blev lite annat smått o gott också.