Ewe

My first mistake was loving you
Friday night. Har sett klart alla veckans nya serieavsnitt i vanlig ordning och nu lyssnar jag på/slökollar en gammal (men GRYM) Linkin Park-konsert från 2003 på YouTube. På den tiden de var som bäst.

I tisdags kom Miranda hit efter jobbet. Först hjälpte hon mig att panta alla burkar, var tre påsar så kunde inte ta alla själv haha. Vi gick till Lidl först och jag tänkte hela tiden "hoppas den inte är trasig" och så var den det... ville dit i första hand eftersom de har billiga saker jag ville köpa. Men det var bara att traska hela vägen till Coop på andra sidan istället.

Har för mig att det blev typ 130 kr, köpte bl a toapapper och sköljmedel och behövde bara lägga ut 15 kr. Bra grejor. Är i bigtime spar-mode just nu, inför mitt livs dyraste köp hittills. Spring break i Cancun! Det blev mycket prat om just Cancun för Miranda ska dit nu i november. Då får hon dela med sig av bilder och tips till mig som ska dit i mars. :)

Sen köpte vi med oss thaimat från bästa stället, och kollade på Inside Amy Schumer. Så sjukt kul! Särskilt klippet när hon ber till Gud att hon inte har herpes haha. Och måste visa Miranda klippet med Amy-dockan.. haha!

Spring break här kommer inte vara helt fel <3

Träningen går hittills.. sådär. Har bara tränat i måndags denna vecka, varit alldeles för trött övriga dagar, och väldigt opepp. Är inte orolig än dock, över fyra månader kvar till beachen och jag är övertygad om att jag hinner bli taggad till dess. Philip är övertaggad redan nu haha. Han får dela med sig av det till mig tycker jag. Synd att vi inte tränar på samma gym.

Kommer garanterat köra nu i helgen i alla fall, det går alltid mycket bättre när man sovit ut och är utvilad. Behöver lite mer motion nu.

Känner mig så stressad these days, förmodligen till störst del för att jag är olycklig. Har sån hjärtklappning på kvällarna att det tar flera timmar att somna och får ont i ryggen av att ligga både på sidan och på mage. Enda ställningen som är skön för ryggen är just att ligga på rygg men jag kan inte somna så! Så irriterande.

Att ha bokat resan botade den värsta (akuta) deppigheten i alla fall så det känns bättre. Skulle behöva lite fler saker att se fram emot innan.

Sen jag slutade använda FB och skriva till folk hela tiden är det typ aldrig nån som hör av sig. Trist är det. Well.. their loss. ;)