Ewe

Partyfail
Spenderade julafton själv without having a deathwish.. stolt! Ibland går det förvånansvärt bra att vara ensam. Är glatt överraskad hur bra denhär julen har gått jämfört med förra året. Små förändringar hjälper en på traven.

Somnade tidigt efter lussebullemiddag. Vaknade före 9 igår, tog en kaffe o sen åkte jag till mamma. Hon fixade lite jullunch fast jag käkar typ bara köttbullar o prinskorv haha. Är inte mycket för julbord. Vi pratade dejter o sånt kul. ;P Fixade Tinder åt henne igen haha.

På vägen hem handlade jag, bakisförberedde med ett fridgepack (10st) burkar Cola light.

Beerpong

Vid 19-tiden började förfesten hemma hos Anna, Tobbe o Bea. Vi började med beerpong. Gick först inte så bra men sen så blev jag bra, satte 4 st. Inte i rad men. It was fun! Och så ölspelet. Och Erik lekte med Bea, hon måste sovit gott inatt haha.

Skulle ta taxi dit men de hade inga stora taxis lediga så tog bussen. Vi skulle till Garbo men kön var så sjukt lång så det blev inte så. Jag fick jätteont i magen så jag o Anna tog en taxi hem till dem igen, killarna drog till nån bar istället.

Drack bara 3 drinkar (visserligen mina egna som är rätt starka, men inget jag inte klarat av förut) men spydde som en gris inatt. Fattar inte vad som händer alltså, har typ blivit allergisk mot alkohol känns det som?? Har varit överkänslig mot alkohol senaste halvåret och spytt varje gång jag festat, men nu när jag inte ens var full? Nä får väl vara done med sprit nu, bara Prosecco framöver. Hoppas jag kan hantera det åtminstone. ;P

Hahahaha Bea spanar in chipsskålen <3 <3 <3

Bus-selfie
 
Smög ut vid 10:30, ville hem o käka. Hade tänkt beställa onlinepizza men var typ inget som var öppet så fick bli BK istället, tur att det ligger så nära. Svinäckliga soggy burgers, aldrig mer köpa burgare där i alla fall. Tur att pommes fritsen och lökringarna var goda i alla fall.

Nu blir det Netflix-maraton & cola resten av dagen. Och förbereda mig mentalt inför att jobba fyra dagar utan min workwife som har semester. :'( Tur att det bara är fyra dagar, det går fort. :)