Ewe

It's the end of an era
Denna vecka har gått fort! Redan fredag imorgon. :D Kanske inte så konstigt när jag var "ledig" igår för att flytta.

The big moving day yesterday. Ställde inte klockan, tänkte att lite ska jag väl få sova i alla fall. Brukar inte vakna jättesent ändå, vaknar alltid nån gång eller två tidigt på morgonen. Gick upp lite före 9. Kaffe och stabil frukost. Sen packade jag ner det sista, från köket. Köksgrejerna blev överlägset den tyngsta flyttkartongen. Trodde nästan jag skulle få ryggskott när jag lyfte den haha.

 
Sen började jag städningen vid 11-tiden. Vid 12 åkte Fanny iväg med sina grejer. Jag städade vidare. Inte jättekul såklart men ändå inte fullt lika jobbigt som jag trott. Körde på utan paus. Värsta var när jag torkade av ovanpå badrumsskåpet, så vansinnigt dammigt att jag kände mig spyfärdig. Och desto mer när jag råkade skära mig på en vass kant! Det gör egentligen inte så ont men jag hatar verkligen blod. Ba don't freak out och tejpa en bit papper runt så jag slipper se skiten.

Björn var lite tidig så tog en paus i städningen för att bära ner grejerna. Jobbigt att flytta när det är tre våningar/sex trappor utan hiss. Skönt att denna lägenhet är på bottenvåningen men då blir det å andra sidan mindre vardagsmotion.

Nybäddade nya sänglakan från Polen och Kevin feels right at home :)

Vid halv fyra var jag klar med min del av städningen och allting var packat o klart så då drog vi. Skönt att Björn hade bil med släp. Behövde inte montera isär spegeln eller nånting.

När vi kom fram bar vi in allting och sen åkte vi till centrum för att handla lite. Har Väsby centrum inom gångavstånd, fett nice. Finns faktiskt en hel del butiker och restauranger där. Och har bokat en tid till synundersökning för nästa vecka. Är verkligen på tiden, ser inte alls bra i mina linser längre.

Sen bjöd jag på kaffe o började packa upp. Har packat upp allt utom typ hälften av kläderna, gör det i helgen. Var en lång dag igår, satte mig inte ner förrän vid åtta på kvällen typ. Skönt att allting gick bra. Jättegullig kvinna som hyresvärd nu med och allting kändes bra och seriöst men man är ju alltid lite orolig över att bli lurad när det är andrahand.

 
Bästa är att HDMI funkar, att koppla datorn till TV'n. Efter att ha kollat serier/filmer i datorn i två år så är det här rena drömmen haha! :D Nu behöver jag inte gå ut på hela hösten/vintern.. Perfekt för att gå i vinter-ide för jag känner mig mindre social och partysugen än någonsin. Har knappt varit partysugen i sommar ens. Är supersocial på jobbet men sen känner jag mig typ färdig.

Idag har jag jobbat. Trött men glad. Skönt med direktbuss till stan så slipper jag pendeln. Får se hur det går i vinter bara. Efter jobbet gick jag till en thairestaurang som förra hyresvärden jobbar på för att få tillbaka depositionen i cash. Gick dit med Ullis från jobbet för att hon bor runt hörnet (så skönt, hade varit jobbigt att hitta själv) och så fick vi mat också.. så snällt! Så vi satt där o snackade ett tag, hur mysigt som helst.

Nu har jag nyligen kommit hem. Nu blir det kaffe och serier! <3