Ewe

Now when you close your eyes, just breathe
Äntligen är årets sämsta månad slut! Februari är den kortaste månaden och sen är det snart dags för semester. :)

Förra veckan var typ den längsta och bland de värsta någonsin. Maximal ångest och allting kändes bara som ett helvete utan ände. Fick ingenting gjort då heller förstås, förutom att jobba. Work work work...

Denna vecka känns det (hittills) bättre i alla fall, peppar peppar. Får passa på att göra lite måste-grejer nu sålänge jag känner mig någorlunda positiv och har lite energi, innan det försvinner. Då vet man aldrig hur lång tid det tar innan nästa window of opportunity. ;P

En regel vi har på jobbet haha, för jag har en tendens att avbryta folk mitt i för att jag blir ivrig ;D

Lunch med mamma i Väsby centrum förrförra helgen

Drunken monkey

Pretty tasty ändå :)
Igår handlade jag och lagade mat. Låter helt normalt. Men inte för mig. Sist jag lagade mat var nog maj förra året? Det blev två påsar miniköttbullar, tacokyckling, kokt potatis och broccoli. Så nu har jag så det räcker några dar. Hade matlåda idag, folk på jobbet blev nästan chockade haha. Now there's something you don't see everyday... annars är standard en yoghurt eller ingen lunch alls. Tog faktiskt bara en halvtimme att laga maten men fan vad disk det blev. Inget man orkar med varje dag precis. Då gäller det att laga mycket mat när man väl gör det så att man inte behöver göra det varenda jävla dag.

Idag efter jobbet blev det gymmet. 62 min spinning, svettigt. Runt 180 i puls, borde väl vara rätt bra. Sen fick jag kramp som fan i tårna på vägen därifrån så fick byta tillbaka till gympaskorna på väg hem. Missade tåget dessvärre.

Idag

Bossen har fyllt 60 så här pimpar vi hans rum

 
Efter 164 dagar utan choklad är det nu över. Hade kunnat fortsätta men känner att det inte riktigt är värt det längre. Sötsuget har ju minskat vilket har varit bra. Men jag har typ inte ens gått ner ett gram haha. Det är väl någorlunda logiskt med tanke på att i samband med chokladstoppet drog jag också ner på träningen ganska mycket för att jag inte orkade. Nu har jag kommit igång lite i alla fall, och tänker att om jag fortsätter laga mat så håller sig sötsuget i shack förhoppningsvis.

Nu är det dags för ett avsnitt av The Affair innan sängdags. :) Är på säsong 3 nu (sista som finns ute), sen är det bara att invänta säsong 4. Serien har varit över förväntan faktiskt, alltid trevligt.