Midsommar!

Har haft en riktigt härlig midsommarhelg.

Jag, Tommy, Anna, Tobbe, Robban och Philip hyrde en stuga ute i Stavsnäs, Värmdö. Vi tog bilen och mötte upp de andra i Slussen i fredags. Philip, Anna & Bea åkte med i bilen medan Tobbe o Robban tog bussen ut. Tog en och en halv timme typ, var lite köer också.

Dumpade all packning i stugan, sen åkte vi till Ica Nära som låg bara en kilometer bort. Såg Peter Magnusson där. Han såg lika töntig ut i verkligheten som på film haha. Handlade massa mat! Bara mitt och Tommys kvitto landade på 1130 kr.

Välkomstchampagne

 
När vi landat i stugan grillade vi. Utom jag och Tommy som stekte miniköttbullar och kokade potatis. Blev en sen lunch, vid 15:30. Sen hade vi tänkt att äta en sen middag men det blev ingen middag alls för ingen blev tillräckligt hungrig igen. Inte så konstigt kanske med tanke på alla snacks vi tryckte i oss.

Jag hade dessvärre den värsta huvudvärken någonsin så gick och la mig o vilade vid 19 och kom inte upp igen. De andra festade och bastade till sent.

Igår blev det lite lugnare, alla var typ asbakis utom jag haha. Jag hade kunnat köra all in igår men eftersom alla andra var så trötta så blev jag också det. Grillade grillplanka och så hade de andra tre kilo kyckling haha. Vi fick inte i oss allt. Sen när det blev för kallt ute gick vi in och kollade på The Grudge och jag låg och myste med Bea. <3

 
Idag gick vi upp rätt tidigt, städade, packade ihop för att kunna åka hem så fort som möjligt. Det var en jättetrevlig helg men i såna här lägen passar verkligen frasen "borta bra men hemma bäst" in. Så galet skönt att duscha av sig röklukten och hundhår.

Nu ska vi käka lunch och bara ta det lugnt resten av dagen.