Stumbling around like a wasted zombie

Första arbetsveckan snart avklarad! Dag 1 & 2 var jag supertrött, hade knappt sovit alls under nätterna. Sen fick jag tips av en kollega som är före detta flygvärdinna (aka jetlag-expert ;) att försöka hålla mig uppe länge på kvällen, inte somna tidigt så att jag vaknar mitt i natten. Igår funkade det. Tog en koffeintablett typ vid 18, höll mig uppe till 22:30 och sen lyckades jag äntligen sova hela natten. ;D Kändes helt underbart.

Var rätt bitter i början av veckan, men.. det har börjat massa nya sköna kollegor who have brightened my days. Känner redan att detta kommer vara typ bästa sommarextra-gänget någonsin typ? Riktigt sköna typer alltså. :) Det behövs!

Gotta love that!

Utdrag från en god vecka. Hamburgaren var to die for <3
Har varit en bra första vecka efter semestern faktiskt. Förutom jetlagen som fått mig att må skit dårå. Var inte lika trött i morse men mådde illa som fan. Lyckligtvis lugnade det ner sig efter någon timme.

Sen har jag fortfarande en del serieavsnitt att se ikapp. :D Ska ta tag i det nu tror jag.

Har just packat o grejat för imorgon ska vi iväg på konferenshotell med jobbet. Blir borta ett dygn, drar efter jobbet. Ska bli så kul att komma iväg med kollegorna. Trerättersmiddag imorgon och så hotellfrukost på lördag. ;P Pretty sweet.