Jobb. Vin. Bakis. Pizza.

Saturday night. Mood - Ligger i soffan och kollar på TV. Precis som jag gjort heeela dagen haha. No joke. Mår inte dåligt men är bakisseg som sjutton. Har kollat senaste Greys, Jane the Virgin, sen har jag och Tommy plöjt hela Stranger Things säsong 2. Samt ätit pizza och godis. Druckit mängder Cola. Som det ska vara.

Igår jobbade jag 12-17. Innan dess gick jag upp tidigt, åt frukost i lugn och ro samt städade. Har ju varit ganska duktig på att hålla det rent allmänt, men en liten dammsugning och städning av badrummet behövdes.

Föll för grupptrycket och köpte en "dyr" lunch i torsdags. Väldigt gott men blev sjukt mätt, alldeles för mätt för en lunch. Fortsätter nog med macka eller sallad igen framöver, har varit dålig på matlådor på sistone.

Lugnt på jobbet som vanligt och plockade fram fredagsmysgodiset. När jag kom hem satt Tommy och Nicklas i soffan o tog en öl. Sen tvingade de på mig en Minttu shot. Men det var chokladsmak så var rätt okej. Vi tog nån mer dricka och sen beställde vi en taxi hem till Tommys mamma där det blev middag. Grönpepparbiff med hasselbackspotatis, jättegott. :)

Efter middagen skulle Tommys styvfar spela med sitt band på ett ställe. Det var en trevlig kväll som avslutades mindre trevligt på Max när vi fick vänta 50 MINUTER på vår mat. Snabbmat my ass! Ska aldrig mer äta där. Och det var typ 20 nummer efter oss som fick sin mat före oss, trots att vi inte beställt något konstigt. Jag är inte vanligtvis den som är otrevlig och vill skälla ut personal men jag hade fan gjort det då om inte Tommy redan gjorde det åt oss.

Fredagsmys på jobbet :))

Skojar inte ens. Aldrig någonsin varit med om så mycket folk på en restaurang haha
 
Och trots femtio minuters väntan fick jag inte bacon på min simpla burgare, som jag beställt extra. Idag beställde vi hemkörning från onlinepizza som vi fick på halva tiden mot maten på Max igår. Det går t.o.m fortare att få mat på vanliga restauranger som inte har snabbmat. Under all kritik.

Nästa vecka är det höstlov så jag är bokad på jobb hela veckan. Föredrar det framför att vara tillgänglig och inte veta tider för att kunna planera veckan. Börjar tidigt de flesta dagar men slutar mellan 14-16 så det är skönt.

Skönt också att det känns som söndag idag för att vi är bakis, men det är bara lördag. Få sova ut en dag till. :) Fast jag har varit lite bortskämd med att sova ut på sistone, när jag fått göra det flera dagar i veckan och så.

Bakishäng när det är som bäst <3
 
Men jag har ingen söndagsångest längre, som jag hade när jag jobbade på mitt förra jobb. Rejäl söndagsångest, och även varje morgon när man skulle upp till jobbet. Man tänker att det mestadels beror på att det är mörkt när man går upp men det har faktiskt inte stört mig jättemycket sen jag bytte jobb. Det jobbigaste är inte att gå upp när det är mörkt, utan det är att gå upp och veta att man ska spendera hela dagen på ett ställe där man mår dåligt och är stressad hela tiden. Det förvärrar även allt annat runt omkring. Det är obeskrivligt skönt att slippa det nu!

Nej nu är det snart läggdags, börjar bli trött.