Figure it out, but don't stop moving

Riktigt rolig dag igår. :)
 
Vi skulle ha gäster så började med att tvätta och städa ordentligt. Sa det att vi måste ha gäster oftare för att städa oftare haha. Kändes fräscht att dammsuga soffan/under soffan ordentligt och damma av uppe på badrumsskåpet. Efter en rejäl städning promenerade vi till Hässelby torg och handlade.
 
Sen kom Nicklas och Malin vid fyratiden. Vi hängde hos oss ett tag och drack drinkar och choklad-Minttu-shots. Vilken skillnad det är att dricka shots som faktiskt är goda = inget illamående haha.
 
Finn ett fel haha
 
Hade bokat bord på Gnarly Market på kvällen. Promenerade dit. Jag åt en salamipizza som var sviiiingod. Hade inte förväntat mig att pizzan skulle vara så bra där. Men den var verkligen saftig och delicious. Kan ha hjälpt att salamin gjorde den fet. ;P
 
Sen hade vi bokat shuffleboard. Kändes lite pensionär:igt haha. Det var kul men svårt. Vi körde tjejerna mot killarna. Först gick det jättedåligt för oss, tror det stod typ 7-0, men sen blev det en rejäl turnaround och slutade med att killarna "bara" vann med 12-8.
 
Yuuuum
 
Spelade lite mer spel efter, bland annat basket (som jag var grym på för övrigt), ett flyg-skjut-spel som man blev sjuukt illamående av haha, Mario Kart m.m. Var hemma typ vid midnatt, vi promenerade hem också. Så skönt att kunna göra det utan att frysa nu.
 
How I Met Your Mother rullar på TV'n i bakgrunden, blir nog inte mycket gjort idag. Känns helt okej ändå, är ju bara jobb en dag och sen en ledig dag till, yeey. :) På tal om HIMYM så hade jag glömt hur bra det var, har sett alla säsonger men bara en gång förut så känns lagom att se det igen nu.