Ewe

30-årsfest
Så igår var eventet vi väntat på hela sommaren. :)) Tommys 30-årsfest.
 
Vi vaknade vid 10, gjorde oss i ordning. Sen skjutsade Tommy mig till Mall of Scandinavia, hämtade upp Anna på vägen på hennes hostel. Vi var inte där jättelänge, tänkte mest att det kunde vara kul för henne att se Skandinaviens största galleria. Kollade lite butiker, jag köpte en present till Miranda som fyllt år i veckan, och så åt vi på Joe & the Juice till frukost/lunch.
 
 
Åkte hem, så fick hon se våran lägenhet också. Lite stökig menmen. ;P Vi duschade och gjorde oss i ordning. Tommy kom hem nyklippt inför den stora kvällen. Så tog vi först varsin Resorb och så en fördrink på balkongen innan vi gick.
 
Så Tommy hade hyrt sin polare Joe's thai restaurang/bar för sin 30-årsfest. Vi var först på plats vid fem, festen började officiellt vid sex så vi blåste upp lite ballonger och satt o hängde en stund. Sen började folk komma one by one och det fylldes snabbt på. Det dukades upp thaibuffé (som var galet god för övrigt :), Tommy öppnade massa presenter och så var det dans och mingel hela kvällen.
 
 
Vid midnatt stängde vi och då drog vi vidare till en pub. Jag hade druckit precis lagom så var inte full och idag mår jag hur bra som helst, så skönt. Inte full men ändå ha sjukt kul, då är man vuxen. ;) Kvällen slutade med att vi tog taxi hem, sa hejdå till Anna som reser hem till Polen idag. Det har varit så roligt att ha henne här.
 
Sjukt rolig fest, så kul att se Tommy stå i centrum och se hur uppskattad han är av alla. Och bra avslut för Annas resa, även om hon kanske inte var den som hade mest kul då hon inte pratar svenska. Fast hon pratade faktiskt lite polska med Tomas också. ;)
 
 
Så börjar jag på nya jobbet imorgon. Hade varit skönt med några dagar ledigt till efter denna intensiva vecka.. men vi har ju idag kvar! :) Ska maxa vilan med Bones-maraton och pizza. <3 Sen ser jag faktiskt fram emot rutiner och att börja på nya jobbet. Ingen mer alkohol på lääänge nu, komma iväg till gymmet nångång, lugna sig med skräpmaten.. haha. Last day of vacay.
#1 - Anna

Lyckad helg 😄